Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok nektek van hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek van hasonló “bakancslistátok”? Ha igen mi a legextrémebb hely?

Figyelt kérdés

Én évekkel ezelőtt kezdtem el először poénból hogy ahol van lehetőségem vagy új hely ott kiverjem, ez azóta már hobbivá vált.

Mióta barátnőm van és együtt megyünk új helyekre meg felváltotta ezt részben az hogy új helyeken menjek el vele.

Gondolok itt egy új albira, kolira, ha vendégségben alszom, külföldön vagyok, uszodában, szaunában stb.

A tudat hogy olyan helyen vagyok ami újnak számít és megvan az esélye hogy más rám nyit vagy meglátja egyszerűen felizgat.

Más is szokott hasonlóan felizgulni ilyen szituációban?

Kort is írjatok kérlek. 26/bi f

2022. nov. 2. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem is izgat a dolog :) Munkahely, apartman, autóban, szabadban :) Ahol éppen rám jön.

30/F

2022. nov. 2. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Engem inkább az izgatna fel ha a barátnőd verné ki nekem.
2022. nov. 2. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem is frlizgat a szitu:)

Ad valami pluszt,hogy bárki bejöhet,vagy épp megláthat!

Erre a gimibe jöttem rá,mikor a szertár eldugott szegletében letolt nadrággal álltam és szopott egy csaj!

Nem hallottam csak már 1x láttam,hogy az egyik ffi tanár néz egy résen keresztül,ami hatására egyből elsültem!

Azóta keresem az alkalmakat!

Legutóbbi moziban volt,igaz ott a pasim cumizott!

Alig voltunk ,de egy pasi fentebb ült pár sorral aki tuti tudta,hogy miért van a srác feje a lábaim közt:-)

27/bi pasi

2022. nov. 3. 05:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem csak én űzöm ezt hobbit :) gyerekkoromban kezdődött óvatosan csinálom ne bukjak le. De élveztem már héven, bkk buszon, vonaton, uszoda oltozoje, szauna, régen anyám munkahelyen iroda, most a munahelyemen iroda, vadászles, park, erdő, kilátó, lépcsőház, autoban sok helyen, pláza lépcsőháza, kapualj nyilvános zuhanyzó, szauna szóval rengeteg helyen. Sokszor barátnőm is segített :) de volt hogy egyedül. Egyszer buktam csak le.
2022. nov. 3. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!