Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki hasonló mint én?
Már egy jóideje frusztrál és, hogy őszinte legyek nagyon félek. Az egész pár éve volt, a lányos időszakom jópár hónapig tartott de úgy, hogy kb a libidóm az egeket verdeste. Nagyon zavaró volt, akkoriban nehezen fogadtam el és elakartam nyomni magamban. Ebből pedig lett egy nagyon rossz ha lehet azt mondani traumatikus élményem. De viszont 4 éve úgy érzem, hogy konkrétan 50-50%ban vonzódom mindkét nemhez. Viszont félek, hogy mi lesz ha újra előjön és pl ha heteró kapcsolatban leszek mennyire lesz "durva". Eléggé egyedül vagyok ezzel a problémával és tényleg, nagyon félek. Lényegében megkeseríti az életem, ezen kattogok. Talán, hogy elakartam nyomni magamban egyre jobban éreztem a vágyat a saját nemem iránt. Ha meg nem akkor kevésbé volt ez. Sajnos nincsennek biszex ismerőseim ezért gondoltam majd lesz valaki itt és tud valami bátorítót mondani.
22/l
Ne agyalj ezen, éld meg az aktuális vágyaidat.
Férfiként nekem is van bakancslistás vágy férfivel és egy dolgot már ki is pipáltam ebből.
Szóval éld az életed, a vágyaidat, mikor mi az aktuális.
“ Eléggé egyedül vagyok ezzel a problémával és tényleg, nagyon félek.”
Nem vagy egyedül, nagyon sok ilyen lány van. De a probléma nem a szexualitásoddal van, hanem azzal hogy nem fogadod el magad, és el akarod nyomni. Nem fog sikerülni, csak szenvedni fogsz. Éld ki magad inkább, ameddig nincs párod. De a legideálisabb az lenne ha olyan párt találnál aki elfogad így. Ha 50-50 százalékban vonzódsz mindkét nemhez, egy darabig oké, de egy hosszantartó hetero kapcsolatban egy idő után úgyis megcsalod a párod, bármennyire is szereted. Szerintem.
4-es téved, ez nem így működik. Max akkor, gyenge vagy, meg hűtlen típus. De annyiban igaza van, hogy éld ki magad, amíg nincs komoly kapcsolatod.
38 bi nő, aki nem csal.
Tisztellek emiatt tényleg, de szerintem te a ritkább eset vagy, tapasztalatok alapján mondom. A kérdezőnél is ez lesz, már most arról számol be hogy előre fél mi lesz ha előjön a lányos időszaka egy kapcsolatban.
Én is biszex vagyok, nem csaltam még meg soha senkit, nem is tervezem megcsalni a barátomat, de még csak 23 vagyok, 1 éve vagyunk együtt, nem tudom biztosan azt állítani, hogyha 10 év múlva is együtt leszünk nem fogom a falat kaparni egy lányért.
5-ös vagyok. Persze, hogy ritka, mint a hűséges ember is. Egy korábbi hasonló kérdéshez írta egy férfi, hogy ő is él-hal a 20 éves nőkért, és nagy trauma elfojtani a vágyait, és szeretné megélni a szexualitását, DE nem csalja meg a feleségét. Ez pont olyan. Ahogy a férfiakra is mondhatjuk, hogy ritka a hűséges, úgy erre is, de nem a biség miatt. Jellem kérdése.
Ezért írtam, hogy élje ki magát, amíg nem találkozik az igazival. Értem ez alatt akár a pasikat, akár a nőket. Biként lehet, hogy nő mellett fog amúgy kikötni. Már ha nem olyan fajta, akinek csak szexre kellenek a nők. De ez is ki fog derülni. Idősebb korára pedig megérik, megerősödik az ember. Persze nem mindenki, de azért ez lenne a cél, nem? Én személy szerint gyenge kifogásnak tartom a biségre fogni, hogy valaki félrelép. Hetero ember is kívánhat meg másik embert a párján kívül, annyira, hogy szenved tőle. Nem tartom fair-nek a párom ezzel a dumával sarokba szorítani (nem tudom így megélni a szexualitásom, nagyon szenvedek, ha szeretsz engem, hagyod, hogy félrelépjek).
“Ez pont olyan”
Szerintem nem. Heteroként olyan, mint nemet mondani a desszertre, biszexként olyan mint eljátszani hogy nem vagy éhes. Persze attól is függ hogy ki milyen mértékben vonzódik a a két nemhez, de én azt tapasztaltam, hogy a biszexek egy idő után szenvedni fognak. Nem mind, de a többség. Azt hogy kiéli magát, azt se tartom megoldásnak. Attól hogy lefekszel nőkkel, később nem fogod kevésbé kívánni.
Kérdező, a megcsalást én is elítélem, szerintem a legjobb megoldás, ha biszexként olyan partnert találsz aki engedi hogy a saját nemeddel is legyél. Ha a párod tudtával és engedélyével történi, akkor nem megcsalás. Ha nem fér bele neki, akkor vagy szenvedsz tovább, vagy megcsalod, vagy szakítotok. Ez a három opció van, nincs sajnos varázstrükk, amivel kezelni lehet a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!