Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló motiváció volt másnak is? 25f
Az évek alatt azt vettem észre, hogy ismerkedésnél, mikor mindegy milyen partnert keresek (de többet beszélgetésnél) számit az hogy van rajtam egy kis felesleg és általábann akikkel én szivesen lennék, vagy eltudnék bármi többet képzelni akkor elromlanak a dolgok ha látják van rajtam némi felesleg.
Szerintetek lehet motiváció a fogyásban, edzésben, szálkásitásban az hogy a vékonyabb srácok vevők legyenek rám?
Akár alkalmi ,akár kapcsolat szinten gondolok erre.
Illetve nálatok volt ilyen? Ha igen érdemes ezt motiváló eszköznek kezelni?
Kort is irjatok kérlek.
21 éves korokban kezdtem fogyni es izmosodni. 32 kilot leadtam.
Most 24 évesen sokkal több ember számára vagyok vonzó, ezáltal magabiztosabb is stb. Ezek egymást erősítik.
Szóval igen, megéri megdolgozni érte. És nem cska.szexért vagy párkapcsolatért. A lefogyásnak rengeteg előnye van a mindennapi életben is
Rajtam a magasságomhoz képest van kis többlet.Kb 8 kg.De jól érzem magam így,kinézetben ha soványabb lennék,akkor azt hinnék, beteg vagyok.
184 cm és 92 kg.
És mivel így érzem jól magam,senki kedvéért nem fogok diétázni,ha nem tetszik valakinek nem néz rám.
Mikor ismerkedtem, soha nem vártam volna el senkitől,hogy fogyjon, vagy hízzon, vagy a haját máshogy viselje - semmit.Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van és nem úgy, ahogy magamra akarom formálni. Mert az nem szeretet, hanem önzés !
28 vagyok, azt tapasztaltam, hogy kinek ilyen, kinek olyan jön be. De többen szeretik a vékonyabb, kidolgozott testet. Rajtam is van még kis felesleg (valamennyit már leadtam), csak jó lenne kis izom is.
Valamint szerintem a fiúk sokkal válogatósabbak ilyen téren, mint a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!