Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ha biszex pasitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha biszex pasitok lenne, akkor kérnétek, hogy meséljen pár korábbi élményéről vagy inkább jobb nem hallani ezekről?

Figyelt kérdés

2022. okt. 29. 17:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70%

10# Te miként tudsz valakit beazonosítani itt a GYIK-en? Ha ez lehetséges, akkor itt nem működik az anonimitás, ebben az esetben, hibás az oldal.

A kérdésre válaszolva. Volt, akivel szívesen beszélgettem régebbi élményeiről, volt akivel nem. Megfelelő beszélgetőpartnerrel, aki érdekesen, izgatóan tudja tálalni, miért ne hallgatnám meg. Vele szemben magam is képes vagyok megnyílni és mesélni. Férjem is ilyen személyiség. Ő pl. erotikus novellákat is írt, melyek közül igen sok komolyan felizgatott. Főként, melyeket nekem címezett.

2023. jan. 4. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!