Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert az jott ki egy korabbi kerdesre adott valaszok alapjan hogy a fiuk szopnak jobban a lanyoknal?
Azt gondolom hogy ezt a biszex kategóriába kellett volna írnod. De amúgy sztem a férfiak kevésbé finnyáskodnak, ezért valószínűleg jobban is szopnak.
F
Én megértelek de akkor mi a kérdés??
Fiúk jobban verik egy másik fiúnak mint a lányok. Gondolom ez a szopásnál is igy van. Ha neked többet ad ha lány csinálja akkor nem mindegy ki csinálja jobban?? 🙂
Neked igyis ugyis a lányos verzio fog jobban tetszeni!
Nem dehogy!! Főleg ha bejön a fiú. De neked kell döntened, hogy megéri-e? Akarod-e? Stb.
Szerintem ha bejön akkor az is jol fog esni, akárhogy is csinálja! 🙃
A fiúk jobban csinálják, mert érzéssel teszik, illetve saját testüket is ismerve tudják mely részekre kell figyelni.
De sok biszex lány is azt mondja, hogy a lányok jobban tudnak ujjazni, nyalni mint a pasik.
Persze sokban hozzájárul az is, hogy mennyire fog meg a másik. Mert lehet, hogy egy pasi jobban szopik, de ha nem szexi, nem vonzódsz hozzá, akkor cseszheti az egészet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!