Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miert az jott ki egy korabbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert az jott ki egy korabbi kerdesre adott valaszok alapjan hogy a fiuk szopnak jobban a lanyoknal?

Figyelt kérdés
Volt hogy szopott fiu, le is melytorkozott de egy olyan lany aki szeret szopni lelkes mikozben csinalja es lenyeli a vegen nekem sokkal jobb mint fiuval. Ki mit gondol Errol?
2022. febr. 12. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Azt gondolom hogy ezt a biszex kategóriába kellett volna írnod. De amúgy sztem a férfiak kevésbé finnyáskodnak, ezért valószínűleg jobban is szopnak.

F

2022. febr. 12. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy elég sztereotip dolog, rendszeres ezeknél a kérdéseknél, hogy kijelentik páran, hogy a fiúk jobban szopnak és pont. Nekem speciel egy lány csinálta a legjobban, messze.
2022. febr. 13. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért mert jobban tudják hogy esik igazán jol. De ez nem biztos
2022. febr. 13. 15:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet jobban tudjak viszont en egy nohoz tudok kotodni erzelmileg ami olyan tobbletet ad erzesre amit nem tudok elkepzelni egy fius szopatasnal fuggetlenul attol hogy eltudok elvezni akkor is ha ferfi szop.
2022. febr. 13. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, hogy így lenne. Ez is csak egy fals teória. A férfi attól nem fog tudni jobban valamit, mert feltehetőleg már volt benne része más aspektusból, mint egy nőnek. Ahogyan egy nő sem fogja tudni, hogyan kell technikásan és jól orális élményben részesíteni egy másik nőt csak amiatt, mert korábbi párkapcsolatában volt benne része.
2022. febr. 13. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Én megértelek de akkor mi a kérdés??

Fiúk jobban verik egy másik fiúnak mint a lányok. Gondolom ez a szopásnál is igy van. Ha neked többet ad ha lány csinálja akkor nem mindegy ki csinálja jobban?? 🙂

Neked igyis ugyis a lányos verzio fog jobban tetszeni!

2022. febr. 13. 16:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor fiuval idopazarlas szopatni ?
2022. febr. 13. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem dehogy!! Főleg ha bejön a fiú. De neked kell döntened, hogy megéri-e? Akarod-e? Stb.

Szerintem ha bejön akkor az is jol fog esni, akárhogy is csinálja! 🙃

2022. febr. 13. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk jobban csinálják, mert érzéssel teszik, illetve saját testüket is ismerve tudják mely részekre kell figyelni.

De sok biszex lány is azt mondja, hogy a lányok jobban tudnak ujjazni, nyalni mint a pasik.

Persze sokban hozzájárul az is, hogy mennyire fog meg a másik. Mert lehet, hogy egy pasi jobban szopik, de ha nem szexi, nem vonzódsz hozzá, akkor cseszheti az egészet.

2022. febr. 14. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
"a tiltott gyumolcs" erzes miatt sokan erezhetik az aktust izgalmasabbnak, de szerintem igy nem lehet kijelenteni hogy csak mert ferfi vagy jobban szopsz. Ha a partner elvezi, odafigyel rad, nem fogaz, gyakorlott stb akkor lenyegtelen a neme, barki csinalhatja jol, hisz tanulhato.
2023. nov. 18. 01:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!