Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha biszex pasitok lenne, akkor kérnétek, hogy meséljen pár korábbi élményéről vagy inkább jobb nem hallani ezekről?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 17:10
1/11 anonim válasza:
Én is biszex vagyok, de tőle sem szeretném hallani, ahogy én magam sem mesélnék.
2/11 anonim válasza:
Nem,miért is érdekelne a múltja?
3/11 anonim válasza:
Én eleve el se mondom hogy jártam travikhoz évekig
5/11 anonim válasza:
Figyelemreméltó pasas nem fecseg az új nőnek a régi ügyeiről, pláne arról nem hogy szexelt mással.
6/11 anonim válasza:
Nekem heteró nőként volt "szerencsém" olyan biszexhez, aki elkezdte taglalni, hogy ő már mindent kipróbált szexuálisan, a hármas szex jó, a swinger is jó, a nudista strand is jó. Mindezt a kapcsolat legelején. Plusz azt is odamondta, hogy neki már senki nem tud újatmutatni a szexben. A valóságban pedig iszonyat béna volt, és mint kiderült, valójában inkább meleg, mint biszex. Részemről soha többet biszex férfit!
7/11 anonim válasza:
Előző vagyok, ezt elfeledtem: szexelt prostikkal is, ezt is elmondta. Egy unintelligens egyén volt.
8/11 anonim válasza:
Volt egy olyan pasim aki nem bi volt, csak szerette sajat magát lecumizni meg ha csajok nagy felcsatolósokkal megdugták. Ezt elmesélte. Nem bántam mert bejött a dolog. 26L
9/11 anonim válasza:
Igen, a fiús dolgai nagyon is érdekelnének!
10/11 anonim válasza:
Már a sokadik kérdést írod ki, az egész GyK tisztában van vele, hogy te vagy a magát hol melegnek, hol passzív biszexnek mondó, de heteró tekintetben biztosan szűz férfi, akinek merevedési zavara van, bár az utóbbi mellékes, hiszen a nőktől is leginkább arra vágyik, hogy elintézzék őt egy felcsatolhatóval. Aki nem neked tetsző válaszd ad, azt rendre lepontozod a 72%-oddal.
Miből gondolod, hogy pusztán a szexuális orientációd alapján érdekes lehetsz egy nő szemében? Sok-sok kérdés után még mindig abban bízol, hogy akad nő, aki ebben kihívást látva, esetleg nettó szánalomból lefekszik veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!