Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex dilemma?
Figyelt kérdés
26 éves biszex férfi vagyok. Szeretnék hűséges lenni a páromhoz. Ő 24 éves heteró nő. Már a kapcsolat elején mielőtt szexeltünk volna, elmondtam neki hogy biszex vagyok. Azt kérdezte tudok-e hűséges lenni. Azt mondtam igen, és ha rámtör a farok utáni vágy, akkor megoldjuk ketten vele. Na ez be is következett. Mármint kb 4 hónapra rá, hogy összejöttem vele, elkezdtem hanyagolni szexuális. Elkezdett zavarni, hogy nincs farka. Azt mondta, megújjaz, kinyalja a fenekem, vagy ha akarom akkor bedug nekem vmit, hiszen megbeszéltük hogy megoldjuk. Nekem viszont ezek a dolgok tőle valahogy nem kellenek, ő teljesen heteró, és ezért elgondolkodtam azon, hogy szakítok. Ő nem akar hármas szexet, ezt én tiszteletben is tartom, de mellette nem tudom kiélni a biszex oldalam férfiakkal. Viszont és itt a dilemma: férfival csak szex kellene, de a barátnőmnek meg hűség. Hogy oldjam ezt meg?
Mióta vagytok együtt? Mindenesetre semmiképp se csald meg, mert így is olyan dolgokat tenne meg amit amúgy a legtöbb lány soha, kivételes nőt találtál magadnak. Mi lenne ha pl.te magadnak vennél egy segédeszközt amit egyedül tudnál használni?
Ha nagyon nem tudod elengedni ezt a dolgot akkor ülj le vele, beszéljétek át még egyszer és ha nem találtok rá megoldást akkor inkább szakítsatok.
2022. okt. 27. 20:30
2/11 A kérdező kommentje:
Én nem tudom őt elképzelni úgy, hogy nyalja a hátsómat, és vmit belém dug. Valahogy idegen ez az ő személyiségétől, az vhogy nem ő lenne, akkor is ha megtenné miattam. Soha senkinek nem csinált ilyet, csak heteró férfiakkal volt. Elkezdtem nem kívánni, pedig kiöltözik szexyn, kiválóan szop, de mostanság ha a puncijához kell érnem, forog a gyomrom. Utoljára pl hiába szopott, kivertem inkább magamnak, mert egy férfit akartam éppen akkor, nem pedig őt. Most eljött a férfiakkal akarok szexelni biszex fázis nálam. Ő sosem lesz férfi.
2022. okt. 27. 20:36
3/11 A kérdező kommentje:
6 hónapja vagyunk együtt. Ő azt érzékeli hogy nem kívánom, sőt sajnos sokszor az undoromat sem tudom nem kimutatni neki. Lelkileg érzelmileg kikészült már.
2022. okt. 27. 20:37
4/11 anonim válasza:
Engedd el ezt a szegény lányt, szakíts vele. Legközelebb olyan lánnyal állj össze, aki nyitott a 3-as felé. 32F
2022. okt. 27. 21:11
5/11 anonim válasza:
Akkor hagyd szegényt, mert így csak beleroskad a dologba.
2022. okt. 27. 21:50
6/11 anonim válasza:
Hat ha neked fontosabbak a szexualis vagyaid, mint egy szereto,odaado tars, akkor... te tudod mi elvez prioritast...
2022. okt. 27. 21:56
7/11 anonim válasza:
Pedig egy jó strapon én elgondolkodnék rajta a helyedben. Én ki tudom élni az ilyeneket feleségemmel, és nagyon szokott tetszeni neki. Az ő személyisége elég szolid és konszolidált, de ha ilyen perverzségekről van szó, előbújik belőle a vadmacska. Ha vevő az ilyesmire azért érdemes kipróbálni, lehet hogy meglepődnél. A felcsatolhatósról mi még csak beszéltünk, de biztos ki fogjuk próbálni szerintem. Régi vágyam együtt lenni egy "shemale-el" és bízom benne, hogy így ki fogom tudni élni ezt a vágyamat.
De másfelől ha nagyon nem bírod a dolgot, nem biztos, hogy jó hagyni szenvedni.
2022. okt. 27. 22:08
8/11 anonim válasza:
Ezt a pároddal sehogy sem fogod tudni megoldani. A vágyaid túl mélyen kondicionálódtak ahhoz hogy el tud engedni. Előbb-utóbb vagy félrelépsz, vagy folyamatosan frusztrálódsz és aláássa a kapcsolatod.
Zárd le a dolgot, nem ugyanarra vágytok. S legközelebb olyan csajjal gyere össze akivel közös a szexualitásotok, azaz érdekli a biszex 3-as story.
2022. okt. 27. 22:33
9/11 anonim válasza:
Az állatok nem tudnak uralkodni az ösztöneiken. Az emberek nem akarnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!