Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Coming out hogyan? Biszexuális dilemma.
Problémás egy srác vagy.Ha akarod meg fogadod akarod nem. Soha senkinek
ne mond el,hogy más a szexuális identitásod. A szüleid nem fogják jó szemmel nézni.Lehet,biztos,hogy nem könnyen emésztik meg.A munka helyeden pláne nem
Céltábla leszel és ha lelépsz onnan,kísérni fog a hír.Az egész életed
lehúzhatod a klotyon.Ez az ország és az emberek itt,nem megértőek.
Sőt,a kormány elérte,hogy gyűlöletet keltsen mindenki ellen aki MÁS.
Tartsd magadba.Hidd el lehet így is boldog életed,vag inkább,csak így lehet.40 éve vagyok biszex és senki soha még csak ne is sejtette .
Sok,nagyos sok meleg,biszex barátom,partnerem van akik szintén anonimok.
Aki felfedte magát,ki rúgták kiközösítették,már-már az öngyilkosságot
fontolgatta.Remélem figyelmesen olvastad és megfogadod amit írtam.Ha még
valami érdekel,nyugodtan írj rám
Ugyan már #1, lehet, hogy a te környezetedben ezt láttad, de még Magyarországon sem ennyire durva a helyzet.
Egyébként meg azt gondolom, hogy ha ennyire problémásnak érzed még vagy nem vagy benne annyira biztos, ne mondj egyelőre semmit. Ha meg úgy gondolod, hogy te el akarod mondani, akkor mond el az őszinte igazságot, amivel kezdted itt is, hogy a fiúk jobban vonzanak de egy lánnyal is el tudnád képzelni, egyelőre ennyit tudsz mondani. 20/ F
Köszönöm a válaszokat.
1-es meg tudom érteni hogy jót szeretnél nekem, mert a tapasztaltaid alapján ezt látod jónak. Viszont nekem nem menne a színlelés, 1 éltem van és ha nem élem ki mindenki kicsi porcikáját akkor bánni fogom, amúgy el szeretnék költözni egy elfogadóbb országba. És sajnálom hogy ilyen rosszak a tapasztalataid.
2-es köszönöm a válaszod, gondolkodtam azon amit írtál és lehet igazad van és várnom kéne még. Addig is szerintem ismerkedni fogok, és ha lesz párom akkor meg látom hogy mit fogok mondani.
Biszexuális pasi vagyok és Coming Out előtt állok egy olyan családban ahol minden ami erotikus téma, az fujj, tehát tabu.
Ebből eredően a különböző népcsoportok elfogadottsága is nagyjából ismeretlen, anyai oldalon talán elfogadott, apai oldalon kettős mércét vélek látni, mely úgy nyílvánul meg, hogy másnál nem gond, családon belül viszont gond.
Árnyalja a képet, hogy a jelenlegi patkánykormányt gyűlöli, ezért elfogadóbb lehet országos szinten azokkal szemben, akiket ezek a patkányok burkoltan, de üldöznek.
Nehezítő körülmény, hogy az élet rendje az, hogy csaj és unoka, mert csak. Nem számít hogy évek óta mondom, hogy inkább nem, mint igen, de akkor is ez lenne a normális.
Ezek után a tervem a következő, így fogom előadni, ha esedékesség lesz:
"Azon kívül, hogy biszexuális vagyok, nem tudok hosszútávon felelősséggel gyermeket nemzeni, mert mi van akkor, ha mégse jön be a dolog. Tönkrevágom rajtam kívűl legalább két ember életét?
Maximum élettársi viszony, legyen az csaj, vagy pasi. Semmiféle pénzégető szertartás, vagy lagzi. Jól fényképezek, majd ledokumentálom ha kell.
Addig is sorminta szerint ismerkedek csajokkal és pasikkal ám jelenleg úgy néz ki, pasi lesz a befutó. Amennyiben így történik, az én szempontjaim az elsődlegesek, nekem kell jól éreznem magamat a majdani kapcsolatban és nem másnak.
Minden egyéb szempont másodlagos, a döntésem ellen fellebbezésnek nincs helye."
Mivel édesapa élőszóban szeret közbevágni, nem kizárt a nyomtatásban való bejelentés. Úgy is elolvassa mielőtt széttépi, ha tépi, de akkor is kézbesítve... D
Lehet ez így egy kicsit kemény, de aki gyermeket csinál, ideális esetben tudomásul veszi, hogy kis eséllyel nem hetero lesz.
A bankot se érdekli, ha hitelt veszel fel. Aláírtad, elfogadtad. Fizetsz, vagy mész a lecsóba.
Gyermeknél ugyanez, beleélveztél, megcsináltad, akkor elfogadtad az apróbetűs részt is és pont.
Remélem tudtam segíteni, ha még aktuális... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!