Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Coming out után stílus váltás??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Coming out után stílus váltás??

Figyelt kérdés

Nemrég coming outoltam mindenkinek aki fontos.És nem érzem így jól magam.Ez totál nem én vagyok

Szeretnék egy kicsit gayesebben kinézni.Volt valakinek hasonló?

2020. aug. 5. 05:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes.. Eddig semmi problémád nem volt a stílusoddal? Vagy valójában igen? Lehet a régi stílusoddal leplezted magad eddig, hogy véletlenül se gondolják rólad, hogy meleg vagy. És most, hogy már out-oltál, erre nincs szükséged.
2020. aug. 5. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
11%
Most már vehetsz fel férfi ruhákat... :D
2020. aug. 5. 09:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Pontosan

Egyébként csaj vagyok,és leszbikus 🙃És szeretném ha egy picit is látszana

2020. aug. 5. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Persze, ez a klasszikus baby gay szindróma. Legyen mindenen szivárvány, kockás ing felnyírt haj, piercingek, hüvelykujj gyűrűk stb.

Tapasztalatból, ez az örömujjongás egy ideig tart még aztán kicsit megkomolyodik. Majd pár év múlva ha megszoktad a dolog gondolatát, esetleg lesz barátnő is, kicsit már kevésbé lesz jellemzőbb. Elmúlni nem fog, de inkább kikristályosodik, letisztul. 😉

16-20 évesen én is ilyen lelkes golden retriver voltam. Most már inkább finomodott a dolog, a ruhák szabása, anyaga is fontos, nem veszek meg minden szivárványos kiegészítőt.

30/n

2020. aug. 5. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor coming out-oltam, épp volt barátnőm akinek az elvárásai eléggé eltértek az én ízlésemtől. Szakítás után (kb egy évre rá) viszont én is átszabadultam a férfi osztályra, és levágtam a hajam. Mindezt úgy hogy exem előtt is olyan stílusom volt, csak heterónak hittek. Szivárványos dolgot a mai napig nem veszek fel, a fekete a saját színem. Zászlóm van a szobában, de semmi más. Pl inget is szívesen veszek fel, feketét, de a basic kockásat meghagyom másnak.
2020. aug. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!