Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szexuális aktusba keveredtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális aktusba keveredtem egy sráccal, és borzalmas volt, szégyellem magam! Bi-nek hittem magam akkor most mi vagyok???

Figyelt kérdés

Megpróbálom a lényeget leírni röviden de minden részlet nagyon fontos...!!! Én 13 éves korom óta kezdtem el úgymond érdeklődni a fiuk irányába is , most vagyok 19 tehát azért annyira már nem ismeretlen számomra az érzés😂. Nagyon sok ideig szeretet hiányos voltam és mély depressziós , és úgy voltam vele hogy azzal fogom elveszíteni akit valóban szeretek és nem csak egy gyors kaland. Kb 1 hete valahogy egy alakulóm (valószínűleg az utolsó) kiölte belőlem az érzelmeimet (az emberek irányából csak és kb 3/4 részben) , így úgy éreztem hogy hatalmas teher került le a vállamról és újra élek! Újra van önbizalmam , jónak látom és tartom magam! Itt kezdődik a story= Volt egy srác akit olyan kb 2 hete ismertem de abszolút rendes és normális volt , emellett nem is volt csúnya. Beszéltünk így szexuális dolgokról és hogy mi lenne ha itt lenne (ő is ilyen titkon van vele mint én). Így megújult erővel sokat mérlegelve , de áthívtam magamhoz egy este hogy töltsük el "úgy" azt. Az elején elkezdtünk borozgatni és hamar feloldódtunk. Nem szeretném részletezni de nagyjából mindent megcsináltunk az alkohol hatására , amit egy ilyen alkalom következtében megtesznek egymással az emberek. Úgy beszéltük hogy aznap este nálam alszik össze bújunk stb... Nagyon kellemetlen meglepetés is ért amikor komolyabban rá tértünk , ezt nem szeretném részletezni de kb a legrosszabbak közt van ami elképzelhető egy ilyen szituban... Ezt követően kellemetlen érzés fogott el. Mind ketten megfürödtünk és utána én őt el is küldtem hajnali 4 körül amit annyira nem vett jó néven , viszont ment is mert neki is kellemetlen volt az “ominózus” eset után az egész. Természetesen én nem mondtam neki hogy Ő lesz az első viszont én annyira szégyellem magam és szégyen érzetem van magammal kapcsolatba. Nagyon fontos kihangsúlyozni hogy én a smároláson kívűl semmit nem élveztem szexuálisan amit csináltunk , sem azt amit én vele és azt sem amit ő velem , ő viszont igen. Tehát úgymond elvesztettem a szánt szándékkal megőrzött szüzességem , mégsem éreztem azt hogy kaptam volna belőle akár egy minimális szexuális élvezetet... Tehát most ezzel is dilemmában vagyok hogy most ez minek számit😂😂😭. Illetve ezután még a gondolatától is rosszul vagyok hogy fiúra gondoljak vagy nézzek úgy . nemhogy csinálni....... Úgy érzem hogy soha többet nem szeretnék fiúval lenni semmilyen téren , főleg hogy már az első ilyen borzalmas volt főleg a botrányos része miatt amit szégyellek leírni de aki tudja miről beszélek vagy valamivel jártasabb a témában annak levágós sztem. Most én heteroszexuális vagyok???? Vagy bi???? Ennyi év után csak nem lennék heteró egy balszerencsés aktust követően , hisz rengeteg ideig vágytam rá , viszont gyakorlatban semelyik része sem én vagyok........ Ahh valaki kérem írja le a véleményét😖😫😫😫

Köszönöm ha időt szántál rá hogy elolvasd ezt a "regényt"😅

2022. júl. 21. 05:03
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Annyi még lemaradt hogy másnap miután felkeltem , rögtön töröltem magam minden társkeresőről és minden üzenetem mindenkivel aki ilyesmi "kör"
2022. júl. 21. 05:05
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem kellett volna ennyire sietnetek elsőre
2022. júl. 21. 05:14
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Azt szokták mondani , hogy a gyerek, a részeg és a bolond igazat mond és őszintén cselekszik...

De ez amit tettél nem melegség, hanem fojtott bi hajlam. És életed során jelentkezni fog még, persze a szégyen megmarad utólag.De van akinél nem szégyen lesz, hanem sóvárgás.

Csak az adott emberen múlik, mit tesz és hogyan kezeli a dolgot.

2022. júl. 21. 05:18
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Még annyit, hogy nagyon sok ember szeretethiányos,akinek inkább lenne szuksége csókra, ölelésre, bújásra - mint a tényleges testiségre.

Ezt magamról tudom.

2022. júl. 21. 05:20
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
bré volt a seggedben, szoval minden vagy csak hetero nem
2022. júl. 21. 05:28
 6/14 anonim ***** válasza:
25%
Hm....szerintem nem szabad homokba dugni a fejed
2022. júl. 21. 05:38
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok....meg annyit hogy a vágyait nem szabad elnyomni.olyan esetekben a depresszió sokkal intenzívebb tud lenni.őszinte vagyok....nem tudom mi történhetett.de ha valamit elbenaztal akkor mi van?mindenki volt kezdő!!!!!én is benaztam rendesen.ha jobb neked írj privbe.
2022. júl. 21. 05:43
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Manapság, ha kicsit is feminin jellemű valaki, esetleg befogadóbb, haverkozósabb, a közösségi médiának hála, hamar azt gondolja magáról, hogy biszexuális, vagy homoszexuális. A leírtak alapján az együttlét addig tetszett neked, amíg olyanokat csináltatok, amit nővel is lehet, továbbiak meg nem vonzottak. Szerintem ez így elég egyértelmű.
2022. júl. 21. 08:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez természetes, ha esetleg nem érzed annyira jól magad. Ilyenkor érhetik pofonok az embert. Jó magam vers, vagyok és huszonéveim elejéig megtartottam odalent a "szüzességem", márha van ilyen. Az exemnek pár hónap után beadtam a derekam és megtörtént. Semmit nem éreztem szinte, de ő nagyon hamar elment. Szerettem őt, szerelmes voltam - a lelki oldala adott nekem valamit. Később volt, hogy erőszakos volt, nem figyelt oda rá, hogy ne legyek tűl szűk stb... Utána már nem sok kedvem volt ehhez, és nem is engedtem másnak. Amennyiben szeretnél, nagyon szívesen beszélgetek veled erről privátban is. :)
2022. júl. 21. 09:04
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Most kakis lett a farka vagy mi?
2022. júl. 21. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!