Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális aktusba keveredtem egy sráccal, és borzalmas volt, szégyellem magam! Bi-nek hittem magam akkor most mi vagyok???
Megpróbálom a lényeget leírni röviden de minden részlet nagyon fontos...!!! Én 13 éves korom óta kezdtem el úgymond érdeklődni a fiuk irányába is , most vagyok 19 tehát azért annyira már nem ismeretlen számomra az érzés😂. Nagyon sok ideig szeretet hiányos voltam és mély depressziós , és úgy voltam vele hogy azzal fogom elveszíteni akit valóban szeretek és nem csak egy gyors kaland. Kb 1 hete valahogy egy alakulóm (valószínűleg az utolsó) kiölte belőlem az érzelmeimet (az emberek irányából csak és kb 3/4 részben) , így úgy éreztem hogy hatalmas teher került le a vállamról és újra élek! Újra van önbizalmam , jónak látom és tartom magam! Itt kezdődik a story= Volt egy srác akit olyan kb 2 hete ismertem de abszolút rendes és normális volt , emellett nem is volt csúnya. Beszéltünk így szexuális dolgokról és hogy mi lenne ha itt lenne (ő is ilyen titkon van vele mint én). Így megújult erővel sokat mérlegelve , de áthívtam magamhoz egy este hogy töltsük el "úgy" azt. Az elején elkezdtünk borozgatni és hamar feloldódtunk. Nem szeretném részletezni de nagyjából mindent megcsináltunk az alkohol hatására , amit egy ilyen alkalom következtében megtesznek egymással az emberek. Úgy beszéltük hogy aznap este nálam alszik össze bújunk stb... Nagyon kellemetlen meglepetés is ért amikor komolyabban rá tértünk , ezt nem szeretném részletezni de kb a legrosszabbak közt van ami elképzelhető egy ilyen szituban... Ezt követően kellemetlen érzés fogott el. Mind ketten megfürödtünk és utána én őt el is küldtem hajnali 4 körül amit annyira nem vett jó néven , viszont ment is mert neki is kellemetlen volt az “ominózus” eset után az egész. Természetesen én nem mondtam neki hogy Ő lesz az első viszont én annyira szégyellem magam és szégyen érzetem van magammal kapcsolatba. Nagyon fontos kihangsúlyozni hogy én a smároláson kívűl semmit nem élveztem szexuálisan amit csináltunk , sem azt amit én vele és azt sem amit ő velem , ő viszont igen. Tehát úgymond elvesztettem a szánt szándékkal megőrzött szüzességem , mégsem éreztem azt hogy kaptam volna belőle akár egy minimális szexuális élvezetet... Tehát most ezzel is dilemmában vagyok hogy most ez minek számit😂😂😭. Illetve ezután még a gondolatától is rosszul vagyok hogy fiúra gondoljak vagy nézzek úgy . nemhogy csinálni....... Úgy érzem hogy soha többet nem szeretnék fiúval lenni semmilyen téren , főleg hogy már az első ilyen borzalmas volt főleg a botrányos része miatt amit szégyellek leírni de aki tudja miről beszélek vagy valamivel jártasabb a témában annak levágós sztem. Most én heteroszexuális vagyok???? Vagy bi???? Ennyi év után csak nem lennék heteró egy balszerencsés aktust követően , hisz rengeteg ideig vágytam rá , viszont gyakorlatban semelyik része sem én vagyok........ Ahh valaki kérem írja le a véleményét😖😫😫😫
Köszönöm ha időt szántál rá hogy elolvasd ezt a "regényt"😅
Azt szokták mondani , hogy a gyerek, a részeg és a bolond igazat mond és őszintén cselekszik...
De ez amit tettél nem melegség, hanem fojtott bi hajlam. És életed során jelentkezni fog még, persze a szégyen megmarad utólag.De van akinél nem szégyen lesz, hanem sóvárgás.
Csak az adott emberen múlik, mit tesz és hogyan kezeli a dolgot.
Még annyit, hogy nagyon sok ember szeretethiányos,akinek inkább lenne szuksége csókra, ölelésre, bújásra - mint a tényleges testiségre.
Ezt magamról tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!