Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi váltotta ki, mikor először alkalmi szexre vágytatok, vagy abba keveredtetek? Mennyi idősek voltatok?
Az első ilyen egy nagyon lehangolt időszakomban volt 27-28 éves koromban, a második pár évvel később pusztán kíváncsiságból. A pasi (ez utóbbi) folyamatosan a szexuális kultúráról papolt, meg arról, hogy a feleségének alacsony a libidója. Nos, utólag nem nagyon csodálom.
Remélem, több ilyen meggondolatlanságot nem fogok elkövetni.
Hát én már eleve egy éjszakásban veszítettem el a szüzességem 🤷♀️😂 ekkor voltam 14
Aztán szinte mindig volt már alkalmi kapcsolatom.ha épp nem volt valami komoly.
Nincs különösebb oka. Szerettem szórakozni kötöttségek nélkül.
Baráti társaságban megismertem egy srácot, akinek nagyon bejött a teste, ő is nagyon rám mozdult, és ezért 😃
Azóta is barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk. Mindkettőnknek volt kapcsolata közben, de amint szinglik vagyunk megkeressük egymást, és mindig megbeszéljük hogy egyszerűen senkivel sem olyan jó, mint egymással 😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!