Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők, szexkapcsolatról prók és kontrák?
Az én első gondolatom a szexkapcsolatról, hogy kb. mindenki fejében mást jelent.
Nekem pl. kb. mindent jelent, tehát közös programok, nagy beszélgetések, kirándulás, akár közös hobbi, közös főzőcskézés, csak épp össze nem költözés. Mint egy rendes kapcsolat, csak nem az.
De úgy látom, hogy mások fejében épp ellenkezőleg, csak szex és semmi más.
Kötelezettségek és érzelmek nélkül sok-sok szex. De idegennel nem tudok, sajnos ebben is bizalmatlan vagyok. Viszont pl a legjobb barátommal rendszeresen nyomunk szexmaratonokat uncsi hétvégéken.
24L
meh, ha nagyon kívánós vagyok és nincs kilátásom komoly kapcsolatra olyannal, aki valóban tetszene, néha belemegyek, de abszolút elvagyok nélküle.
az a gond, hogy bàr nem rossza hideg pizza sem (szex szeretet/szerelem nélkül) de azért egy igazi jóféle friss olasz pizzával össtehasonlíthatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!