Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők, szexkapcsolatról prók és kontrák?
Én szerelmes vagyok egy fickóba, akivel nem lehetek együtt.
Viszont a testiség hiányzik, ezért van egy pasas az életemben, akivel isteni a szex. Én független, ő házas, semmi bonyodalom, csak annyit veszünk ki belőle, amennyire szükségünk van a másikból.
Kedvelem, ő is engem, de egyikünk sem akar többet a másiktól, csak élvezni ezt.
39n
Volt pár szexkapcsolatom, csak azzal működött hosszútávon zökkenőmentesen, akivel sejtettem, hogy nem tudnék beleszeretni és amúgy sem kommunikáltunk sokat szexen kívül :)
23L
Hát aki demiszexuális, mint én, annak nem való.
Szerelem nélkül szinte fel se tudok izgulni.
Kb. annyi élvezetet okoz akkor, mintha botot dugdosnának belém.
Ha meg élvezetes a szex, akkor abba bele is szeretek. Az meg megint nem jó szexkapcsolatnál, mert ahogy egyre sérülékenyebb leszek, egyre nagyobb lesz a menekülhetnékem. Volt olyan szexkapcsolatom, amit az első alkalom után pont ezért zártam le.
Olyan is volt, ahol a pasi szállt el érzelmileg. Mivel nem szerettem, a szexet se élveztem vele igazán, tetejébe még elkezdett érzelmileg is rám szállni, órákat igényelt a szabadidőmből naponta, nekem meg nem érte meg ez a befektetés az élvezhetetlen szexért cserébe.
Ha találnék valakit, akivel élvezném a szexet, abba tuti beleszeretnék.
Ettől függetlenül szerelemből belementem volna, de akibe szerelmes voltam, az nem engedett meg érzelmeket se magának, se nekem, inkább elmenekült.
Szóval nekem csak szerelemből érné meg, mert csak akkor élvezem a szexet és csak akkor éri meg a sok macera. De a szerelem nem fér meg a szexkapcsolattal, mert annak a félnek terhessé válik, aki nem szerelmes. Tehát egy demiszexuális vagy szerelmes embernek elérhetetlen vagy csak nagyon rövid távra elérhető.
Én is valahogy úgy, mint az elsők és a 14-es. Akkor írunk egymásnak, ha szexet akarunk, azon kívül nem beszélgetünk nagyon, úgy nem szeretünk egymásba. Maximum udvariasságból főz nekem egy kávét és addig beszélünk, de aztán jöhet amiért jöttünk.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!