Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogyan ne általánosítsak? (Kicsit hosszú lesz, bocsánat.)
#9 hagyd, ő már eldöntötte, hogy mind hülye, aki bi, csak a frusztrációját jött ide kiírni. Az előző kérdésénél se hallott meg semmilyen hozzászólást, ami nem az ő véleményét osztotta. Nem is baj, ha nem kezd bikkel. A legjobb az lenne, ha mindenki mást is békén hagyna, nem való neki kapcsolat. Tipikus incel hozzáállás leszbikus kiadása.
Abban sem vagyok biztos, hogy van bármi valós alapja a sztorijának, mert legutóbb is kiírta ugyanezt a kérdést, aztán hirtelen felbukkant az állítólagos barátnője, aki kiírta mindezt a saját szemszögéből (nyilván a csúnya,rossz bi sztereotípiát erősítve). Micsoda véletlen!
Nem az a legnagyobb baj, hogy a partnered biszex, hanem a megcsalás. Nem tudom mennyire zavarna téged, ha egy leszbikus nővel jössz össze, és ő csal meg egy másik nővel? Ez ugyanaz a megcsalás, mint amit a barátnőd csinált. A megcsalás az megcsalás, mindegy, hogy hetero, biszex, vagy meleg/leszbikus az, aki megcsalja a másikat.
Most elítéled a biszexeket, mert a párod egy biszex párral megcsalt téged. Nehéz eldönteni, hogy téged mi zavar jobban. Az, hogy a párod biszex, vagy az, hogy megcsalt? Az, hogy te egy veled történt esetből kiindulva általánosítasz, és elítéled a biszexeket, ugyanolyan jellemhiba, mint az, hogy valaki megcsalja a párját.
De, jellemhiba az, ha valaki előbbrevalónak tekinti a saját kívánságait a hűségnél, és nem képes lemondani róla, ha alkalma adódik rá. Mindenki kíván meg másokat időnként, és jellemtelen az az ember, aki nem képes ilyenkor erős maradni.
Jellemhiba az is, ha általánosítunk, és a saját frusztrációnkat másokon vezetjük le, olyanokon, akik nem is ártottak nekünk. Jellemhiba elítélni valakit a bőrszíne alapján pl, nem így látod? Vagy esetleg rasszista is vagy?
Biszex férfi vagyok, 23-ik éve párkapcsolatban egy nővel. És igen, hiányzik, hogy egy másik férfivel legyek együtt. De van párom, akivel szeretjük egymást. Nekem így szóba se jön, hogy elinduljak pasizni. Marad, hogy gondolatban élem ki a vágyaimat.
És hidd el, nagyon sok biszex nő és férfi él párkapcsolatban úgy, hogy hűséges a párjához, és csak gondolatban kalandozik. Az, hogy te egy jellemtelen biszex nővel jöttél össze, nem ad okot arra, hogy általánosíts, és az összes biszexet megbélyegezd.
#13 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!