Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A My.size óvszer 64 mm-es típusa milyen farokra való? Ne kerületet írjatok, mert azt nem értem. Arra vagyok kíváncsi, hogy ilyen típusnál hány centiméter hosszú és hány centiméter vastag farok az ideális?
Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 14:56
2/4 anonim válasza:
Nekem nincs kis méretem, de az átlag 56mm-es is jó volt eddig mindig. Nem is értem kikre gyártják ezeket.
3/4 anonim válasza:
Most látom hogy biszex rovat, nehogy írjon valaki, nem vagyok ratyi.
4/4 anonim válasza:
Kerületre mérik a mysiezt, hossza szerintem a standardt 21-22 cm maximum minimálisan nagyobb, a mysize oldaláról ki tudsz nyomtatni egy “mérőszalagot” ami alapján megtudod nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!