Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi lehet ennek az oka és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka és mivel tudnék javítani a helyzeten? 25f (Hosszú)

Figyelt kérdés

Volt egy első nagy szerelmem (lány) de az nem végződött szépen viszont talán ez nem is lényeges. Amíg vele voltam kívántam egy idő után azt hogy sráccal kipróbáljak bármit is, hogy megéljem a biszex oldalam. Majd mikor vége lett (erről ő nem tudott és nem volt köze a szakításhoz ennek) kipróbáltam sráccal de a testi kapcsolaton kívül semmi más nem vonzott srácban így újra nyitottam lányok felé mert sokkal inkább kapcsolat párti vagyok. Volt egy két kapcsolatom és minden alkalommal vágytam srácra a heteró kapcsolataim közben, majd mikor vége lett már nem vágytam annyira rá (és nem is nyitottam srácok felé).

Most jelenleg is kapcsolatban vagyok, több alkalommal jött elő bennem az érzés hogy sráccal akarok lenni, de ez elmúlt egy ideje mert szeretem és azt hiszem szerelmes is vagyok.

Az utóbbi időben viszont nem érzem magam maradéktalanul boldognak attól függetlenül hogy minden rendben van köztünk, úgy érzem valami hiányzik az életemből de ez most nem olyan érzés mint az előző kapcsolataimban hanem “más”..

Egyre ritkábban izgat fel ha bármi olyat csinálunk és kezd aggasztani hogy ez ki fog hatni előbb utóbb a kapcsolatunkra mivel ő sokkal nagyobb arányban igényli a szexet mint én jelenleg.

Nem tudom mit tegyek most. Van valakinek bármi jó tanácsa erre a helyzetre? Esetleg tapasztalata?

2022. ápr. 28. 23:38
 1/1 0224 ***** válasza:
87%

Sajnos tapasztalatom nincs de, talán tudok írni valami okosat (ha nem akkor bocsánat).

Én meleg vagyok de, úgy gondolom mivel biszexuális vagy ezért, mindig hiányozni fog és hiányozni is fogod a pasikat és amig ezt a vágyadat nem eled meg szerintem továbbra is lesz hiany erzeted.

Nagyon nehéz lehet neked és most egy kicsit az előző gondolatom ellen fogog irni de, a baratnodet semmiképpen se csald meg.

Ha tényleg így érzel esetleg beszélj vele és talán megfogja érteni, h te mit is szeretnél és engedni is fogja.

31F

2022. ápr. 29. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!