Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért mondja ezt egy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja ezt egy biszex férfi a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfivel, aki megmondta, hogy ő biszex. Én heteró nő vagyok. Azt mondta, hogy most még nem vágyik férfire, de nem tudja, később is így fog-e ez maradni? Számomra ez nagyon elbizonytalanító, és úgy érzem, ő már tudja, hogy bizony mellettem lesz majd férfivel is, és akkor majd azzal védekezhet, hogy ő az elején megmondta, hogy nem tudja hogy a későbbiekben nem fog-e férfire vágyni. Biszexektől kérdezem, hogy szerintetek miért mondhatta nekem azt, amit?
2022. okt. 23. 09:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%
Most csak azért írtad ki a kérdést, hogy oldalakon keresztül szidhasd a férfit?
2022. okt. 23. 11:49
 22/29 A kérdező kommentje:
Ja biztos azért...
2022. okt. 23. 12:09
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

#19 #20

Ha így gondolkodsz a pasidról és úgy általában a biszexekről, akkor miért nem szakítasz vele? Ennek a fortyogásnak, dühöngésnek semmi értelme nincs, hosszútávon nem leszel boldog mellette.

Meglep, hogy milyen sokan viszonyultok negatívan a biszexekhez, némelyikőtök szinte utálattal beszél róluk. Én jól ismerem őket, az igényeiket és tudok is alkalmazkodni hozzájuk, ezért tök jól megvagyok velük (egyébként meleg vagyok). Nem mindenkinek megy ez, nem kell erőltetni.

2022. okt. 23. 12:16
 24/29 A kérdező kommentje:
23-as meleg vagy, nem pedig heteró. Ez heterónak a biszexualitás az nem uolyan kategoria, mint egy melegnek, akinek természetes az azonos nemmel való szexualitás!
2022. okt. 23. 12:18
 25/29 anonim ***** válasza:
87%

Kár, hogy a kérdező kommentjeit nem lehet pontozni.

Leírod, hogy egy aljas ember, mert elmondta, vannak igényei, amit nem tudsz kielégíteni, hogy tudj róla, legyen esélyed véget vetni a kapcsolatnak. Ehelyett inkább velemaradsz és dühöngsz azon, hogy ő lehet mással is lefekszik, és ez téged megvisel meg zavar meg minden, de eszed ágában nem lenne véget vetni egy sz@r kapcsolatnak, ami csak idegileg kikészít, inkább itt dühöngsz.

Nem villamos vagy kérdező, csak egyszerűen hülye.

2022. okt. 23. 13:19
 26/29 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem fogok szakítani? Neked úgy tűnik hogy jónak érzem én ezt az egészet?
2022. okt. 23. 14:49
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen lejön, hogy nem érzed jól magad a kapcsolatban, de eddig még nem szakítottál vele, helyette itt sipítozol mindenki előtt, ahelyett, hogy véget vetnél a kapcsolatnak és keresnél magadnak mást, akinek más hibáját beszélheted ki a gyk-n.
2022. okt. 23. 15:36
 28/29 A kérdező kommentje:
Bocs, de biszexel nemvolt még kapcsolatom. Tehát negkérdeztem a biszexeket.
2022. okt. 23. 15:40
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd az illetőt.
2022. okt. 27. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!