Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja ezt egy biszex férfi a kapcsolat elején?
Ez vágy ami nem állandó, inkább hullámzó a dolog, meg próbálhatja el nyomni de az csak ideiglenes. Ez teljesen szexuális alapú, mintha egy függő hónapok után nem tud tiszta maradni a kényszer miatt.
Ez ez ÉN tapasztalom de szerintem hasonló van benne is. Most eszembe sem jutna pasival sőt taszít most kicsit, idővel majd hajtani fog a vágy de nagyon ha meg kapom hónapokig el vagyok, valaki heteken át bírja, mindenki más hogy éli meg.
Nálam nem tudta egyik párom sem, de ha tudná akkor igen próbálnám teljesen elnyomni de szerintem előbb-utóbb nem menne a dolog, szerettem a párom nagyon, de egyszerűen a vágy hatalmas lett bennem, de nyíltan másabb lenne talán jelezném és ha ez fájna a másiknak az talán segítene legyűrni.
Tudom nehéz ezt így érzékelni, hisz megcsalásnak venné a másik ami nekem sem esne jól ha fordítva lenne.
Az első és a hármas is én vagyok.
Próbáltam nyílt lenni, kerülgettem a témát de elutasító volt mindenféle dolgokkal csak a hetero pasik, nők voltak neki így nem mondtam el, nyomta a szívem de akkor szakított volna... Önző voltam...
Nem tudom hogy másnál is így működik-e ez a vonzalom, de nálam akkor erős nagyon a férfiak iránti vágy, ha már rég élveztem el.
Szerintem egy aktív szexuális élettel - ha alacsonyabb a párom libidója akkor masztival kiegészítve vagy valamivel - soha nem jutnék el a megcsalásig. Akkor sem ha ez nem teljesül, mert a megcsalás egyszerűen megbocsáthatatlan seggfejség, de így pláne nem.
Ha már így kezdi, akkor már van valaki! Jobb esetben egy valaki! De mivel folyamatosan hazudik mindegyik! Necces hogy több emberrel is bszk a nyomorultja! Off old azonnal! Tapasztalatból írom!
Egy szavát ne hidd el! Még a személyiét is elkérném a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!