Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért mondja ezt egy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja ezt egy biszex férfi a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfivel, aki megmondta, hogy ő biszex. Én heteró nő vagyok. Azt mondta, hogy most még nem vágyik férfire, de nem tudja, később is így fog-e ez maradni? Számomra ez nagyon elbizonytalanító, és úgy érzem, ő már tudja, hogy bizony mellettem lesz majd férfivel is, és akkor majd azzal védekezhet, hogy ő az elején megmondta, hogy nem tudja hogy a későbbiekben nem fog-e férfire vágyni. Biszexektől kérdezem, hogy szerintetek miért mondhatta nekem azt, amit?
2022. okt. 23. 09:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
57%

Ez vágy ami nem állandó, inkább hullámzó a dolog, meg próbálhatja el nyomni de az csak ideiglenes. Ez teljesen szexuális alapú, mintha egy függő hónapok után nem tud tiszta maradni a kényszer miatt.

Ez ez ÉN tapasztalom de szerintem hasonló van benne is. Most eszembe sem jutna pasival sőt taszít most kicsit, idővel majd hajtani fog a vágy de nagyon ha meg kapom hónapokig el vagyok, valaki heteken át bírja, mindenki más hogy éli meg.

2022. okt. 23. 10:02
 2/29 A kérdező kommentje:
De így nem lehet fent tartani normális, monogám kapcsolatot! A másik félre kicsit sem gondoltok, hogy ez neki milyen, hogyan esik?
2022. okt. 23. 10:03
 3/29 anonim ***** válasza:
79%

Nálam nem tudta egyik párom sem, de ha tudná akkor igen próbálnám teljesen elnyomni de szerintem előbb-utóbb nem menne a dolog, szerettem a párom nagyon, de egyszerűen a vágy hatalmas lett bennem, de nyíltan másabb lenne talán jelezném és ha ez fájna a másiknak az talán segítene legyűrni.

Tudom nehéz ezt így érzékelni, hisz megcsalásnak venné a másik ami nekem sem esne jól ha fordítva lenne.

2022. okt. 23. 10:14
 4/29 A kérdező kommentje:
3-as miért titkolóztál? Ez sem tisztességes dolog olyannal szemben, aki szeret.
2022. okt. 23. 10:15
 5/29 anonim ***** válasza:
15%

Az első és a hármas is én vagyok.

Próbáltam nyílt lenni, kerülgettem a témát de elutasító volt mindenféle dolgokkal csak a hetero pasik, nők voltak neki így nem mondtam el, nyomta a szívem de akkor szakított volna... Önző voltam...

2022. okt. 23. 10:19
 6/29 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom hogy másnál is így működik-e ez a vonzalom, de nálam akkor erős nagyon a férfiak iránti vágy, ha már rég élveztem el.

Szerintem egy aktív szexuális élettel - ha alacsonyabb a párom libidója akkor masztival kiegészítve vagy valamivel - soha nem jutnék el a megcsalásig. Akkor sem ha ez nem teljesül, mert a megcsalás egyszerűen megbocsáthatatlan seggfejség, de így pláne nem.

2022. okt. 23. 10:23
 7/29 anonim ***** válasza:
56%
Biszexuálissal hosszútávon csak nyitott kapcsolat jöhet szóba. Ha fontos a monogámia, akkor heteró férfi kell.
2022. okt. 23. 10:26
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
7# Szerintem emberfüggő, én ha kellően szeretek valakit, nem nyitnék senki más irányába.
2022. okt. 23. 10:29
 9/29 anonim ***** válasza:
45%

Ha már így kezdi, akkor már van valaki! Jobb esetben egy valaki! De mivel folyamatosan hazudik mindegyik! Necces hogy több emberrel is bszk a nyomorultja! Off old azonnal! Tapasztalatból írom!

Egy szavát ne hidd el! Még a személyiét is elkérném a helyedben!

2022. okt. 23. 10:31
 10/29 anonim ***** válasza:
16%
Hazudik az összes és kefél orrba szájba! Alattomos sunyi mindegyik!
2022. okt. 23. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!