Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért mondja ezt egy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja ezt egy biszex férfi a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfivel, aki megmondta, hogy ő biszex. Én heteró nő vagyok. Azt mondta, hogy most még nem vágyik férfire, de nem tudja, később is így fog-e ez maradni? Számomra ez nagyon elbizonytalanító, és úgy érzem, ő már tudja, hogy bizony mellettem lesz majd férfivel is, és akkor majd azzal védekezhet, hogy ő az elején megmondta, hogy nem tudja hogy a későbbiekben nem fog-e férfire vágyni. Biszexektől kérdezem, hogy szerintetek miért mondhatta nekem azt, amit?
2022. okt. 23. 09:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
31%
Ja igen! N.r.vezs" ne írkálj privátokat!
2022. okt. 23. 10:37
 12/29 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon úgy tűnt, hogy már tudja, hogy lesz neki mellettem férfi is, és ha kiderül, akkor meg még engem hibáztathat, hogy ő szólt róla már az elején. Ezt egy csapdás helyzetnek érzem önmagamra nézve. Tisztességesnek tűnteti fel magát, de valójában azt hiszem nem az.
2022. okt. 23. 10:41
 13/29 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező!

Azt írtad, a másik félre nem gondolnak a biszexek.

Nekem pont úgy tűnik, gondolt rád ez az illető, és már a kapcsolat elején szólt, hogy ő biszex, így ha neked ez nem felel meg, véget vethetsz a kapcsolatnak, még mielőtt komolyabbra fordulna a dolog.

Nem minden biszex csalja meg a párját, ahogyan nem minden heteró hűséges... Nem lehet általánosítani. Én biszex vagyok, de nálam pl nem mindig jön elő a férfiak utáni vágy. De ha igen, akkor sem csalnám meg a páromat, hanem megbeszélném vele, (már a kapcsolat elején a dolgot), és ha ő is benne van, akkor esetleg hármasra kereshetünk partnert mindkettőnk örömére. Vagy épp kipróbálnánk olyan dolgokat, amiktől sok hetero pasi ódzkodik.

Ha Te úgy érzed, nem ő a megfelelő pasi a számodra, és végig azon kattogsz, mikor lép félre egy pasival (érdekes módon csak ezzel van bajod, azzal úgy tűnik nincs, mi van, ha nővel fekszik le... na mindegy), akkor tegyél neki egy szívességet és szakíts vele.

2022. okt. 23. 10:58
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem, ő arról szólt, hogy bármikor akarhat mellettem férfit is, mert ő biszex! Esze ágában sincs kizárólag velem lenni. Erről tájékoztatott. Felkészített a hütlenségre, aminek az oka a biszexualitása lesz, a hibás pedig én ha ezt zokon veszem, hiszen ő szólt róla.
2022. okt. 23. 11:10
 15/29 A kérdező kommentje:
Én tegyek neki szívességet azzal ha szakítok? Ő áll úgy hozzám ahogy!
2022. okt. 23. 11:11
 16/29 anonim ***** válasza:
69%

"Nem, ő arról szólt, hogy bármikor akarhat mellettem férfit is, mert ő biszex!"

Ritka az ilyen tisztességes és őszinte ember, aki az elejétől fogva nyílt kártyákkal játszik, megadja a lehetőséget a döntésre, hogy így is kell-e neked vagy sem, megelőzendő a későbbi csalódást és fájdalmat.

Ha monogámiára vágysz, akkor szakítanod kell. Ha nagyon szereted ezt a férfit és idővel szóba jöhet a nyitott kapcsolat, akkor maradj vele.

2022. okt. 23. 11:27
 17/29 A kérdező kommentje:
16-os igen tisztességesnek tűnik, de valójában színtiszta manipuláció, és feltétel szabás. Nyitott kapcsolat pedig nem kapcsolat.
2022. okt. 23. 11:32
 18/29 anonim ***** válasza:
34%

Dehogy tisztességes! Már most van valakije, csak "félig vallt színt" vajon mit reagálsz hogy ő egy "tisztességes" biszex! Ne legyél már ennyire naív kérdező! De mit szenvedsz egy "ilyennel" ?! Inkább szabadulj meg tőle minél előbb!

A másik, hogy nem látod a hozzászólásokból, hogy még ismeretlenül is védik egymás sggt?

2022. okt. 23. 11:40
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a naiv, pontosan átlátom hogy aljas ember.
2022. okt. 23. 11:47
 20/29 A kérdező kommentje:
De igen azt észrevettem, hogy a biszexek mintha felsőbbrendűek volnának. Hármas szexre mindket fél örömére, egy baromság.
2022. okt. 23. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!