Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja ezt egy biszex férfi a kapcsolat elején?
Kedves kérdező!
Azt írtad, a másik félre nem gondolnak a biszexek.
Nekem pont úgy tűnik, gondolt rád ez az illető, és már a kapcsolat elején szólt, hogy ő biszex, így ha neked ez nem felel meg, véget vethetsz a kapcsolatnak, még mielőtt komolyabbra fordulna a dolog.
Nem minden biszex csalja meg a párját, ahogyan nem minden heteró hűséges... Nem lehet általánosítani. Én biszex vagyok, de nálam pl nem mindig jön elő a férfiak utáni vágy. De ha igen, akkor sem csalnám meg a páromat, hanem megbeszélném vele, (már a kapcsolat elején a dolgot), és ha ő is benne van, akkor esetleg hármasra kereshetünk partnert mindkettőnk örömére. Vagy épp kipróbálnánk olyan dolgokat, amiktől sok hetero pasi ódzkodik.
Ha Te úgy érzed, nem ő a megfelelő pasi a számodra, és végig azon kattogsz, mikor lép félre egy pasival (érdekes módon csak ezzel van bajod, azzal úgy tűnik nincs, mi van, ha nővel fekszik le... na mindegy), akkor tegyél neki egy szívességet és szakíts vele.
"Nem, ő arról szólt, hogy bármikor akarhat mellettem férfit is, mert ő biszex!"
Ritka az ilyen tisztességes és őszinte ember, aki az elejétől fogva nyílt kártyákkal játszik, megadja a lehetőséget a döntésre, hogy így is kell-e neked vagy sem, megelőzendő a későbbi csalódást és fájdalmat.
Ha monogámiára vágysz, akkor szakítanod kell. Ha nagyon szereted ezt a férfit és idővel szóba jöhet a nyitott kapcsolat, akkor maradj vele.
Dehogy tisztességes! Már most van valakije, csak "félig vallt színt" vajon mit reagálsz hogy ő egy "tisztességes" biszex! Ne legyél már ennyire naív kérdező! De mit szenvedsz egy "ilyennel" ?! Inkább szabadulj meg tőle minél előbb!
A másik, hogy nem látod a hozzászólásokból, hogy még ismeretlenül is védik egymás sggt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!