Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadtál vagy fogadsz el pénzes ajánlatokat? (Bi srácok)
Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért vállalod? Miket? Nem érzed rosszul magad tőle?2022. okt. 7. 12:37
1/20 anonim válasza:
Simán.
Egyszerűen kell(ett) a pénz. Nem érint rosszul..
2/20 anonim válasza:
Nem. Ha tetszik a másik srác, akkor miért kéne érte pénz, ha nem tetszik, akkor pedig pénzért se.
3/20 anonim válasza:
Még nem kerültem ilyen helyzetbe.
Lehet hogy elfogadnám.Maximum orálba mennék bele.Ha belemennék.
4/20 anonim válasza:
Igen. Egy időben egy pasihoz jártam. Kiverte a farkam vagy én magamnak. Ezért kaptam pénzt. Nem sokat de jól jött.
5/20 anonim válasza:
Én lehet fizetnék hasonlóért 4-es. Írj rám!
6/20 anonim válasza:
Igen. Többtől is.
1. Leszopott
2. Megmasszírozta a testem
3. Simogatta a testem és közbe verte a farkam meg a saját farkát
7/20 anonim válasza:
Kiegészítés a felsoroltakból volt aki többször és amúgy nem voltak rondák, stb. Csak azért is mentem bele mert nem voltak unszimpatikusak csak nem voltak a zsánereim.
8/20 anonim válasza:
Sokáig nem is gondoltam, hogy ez egyáltalán felmerülhet, míg beteg nem lettem. Az összes pénzem magánegészségügyre ment el. Ha nem kaptam volna segítséget, tele lennék tartozással. Ha sikerül meggyógyulnom, akkor abbahagyom ezt és ha tudok, el is költözök máshova. Nem vagyok rá büszke, de most sem látom, hogy lett volna más lehetőségem.
9/20 anonim válasza:
Még soha, pedig ajánlott már idősebb férfi pénzt, ha leszopom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!