Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiöltözőben, ha meztelenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiöltözőben, ha meztelenül szárítok hajat az probléma?

Figyelt kérdés
öltöző, férfi, meztelen

2022. szept. 29. 14:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Privát jöhet.
2022. okt. 2. 10:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, még akár izgató is lehet
2022. okt. 2. 12:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne probléma? Talán az uszoda koedukált részén van a hajszárító, pl. folyósón, mert akkor eléggé furcsa lenne. ;-)

Ha férfi öltöző, akkor láttak ott már mindenféle embert és szokást. Gépészként, én gyári és sportlétesítmény öltözőkben, zuhanyzókban láttam már sok viselkedési formát, nem egy érdekes hülye szokást is. A szégyenlős kamaszoktól kezdve, akik a vízcsapnál cicamosdással tisztálkodnak, a szemérmetlen magamutogatókig. Alapvetően, senkit nem érdekel mások viselkedése, amíg nem alpári vagy agresszív.

Biszex lévén, ha vonzó az illető számomra, akkor lopva megtekintem. Komoly nézelődésbe nem szoktam merülni.

2022. okt. 2. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!