Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki, egyedül karácsonykor ezzel a "problémával"?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van még valaki aki egyedül van most és nagyon kanos? :D én ha lehetne egy fát is megraknák :D van még valaki ezzel így? :D2021. dec. 25. 11:50
1/19 anonim válasza:
Befizessek neked egy minőségi prostira? :D
2/19 A kérdező kommentje:
Mit takar a minőségi prosti? Van olyan?😁😁
2021. dec. 25. 11:56
3/19 anonim válasza:
Én is. Ilyenkor van hogy pasi is ok nekem. De mindenki arcos képet akar.
4/19 anonim válasza:
Csomóan hirdetnek most is
Cselekedni kell
5/19 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy mindenki arcost akar.
4es/ ki hirdet és hol? :D dugnák na😁
2021. dec. 25. 12:12
6/19 anonim válasza:
Sokszor mehettél hirdetőkhöz ha nem tudod hol kell keresni
7/19 A kérdező kommentje:
Egyszer sem voltam prostinál :D azt vágom hogy van rosszlanyok.hu es stb oldalak de meg nem vettem igenybe ilyen szolgaltatast
2021. dec. 25. 12:19
8/19 anonim válasza:
Én is, még egy vékony, szőrtelen, feszes s*ggű fiú is megtenné.
9/19 A kérdező kommentje:
8as na az nekem is jöhetne 😋 egy jó 18-20-as szőrtelen fini popsi de jól esne nekem is, tudnék vele mit kezdeni 😁 amugy meg mielott félreértés esne 18 éves vagyok 😁
2021. dec. 25. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!