Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tölti egyedül a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Nem unatkozol, hogy nincs párod?2019. dec. 24. 16:28
1/23 anonim válasza:
Nincs párom, de családdal töltöm és nem uantkozok.
L
2/23 anonim válasza:
Én egyedül töltöm. S nem unatkozok, ettől függetlenül ugyan úgy telik az idő, de majd egyszer én is a jövendőbeli párommal leszek 😊
7/23 anonim válasza:
Én, és nem unatkozok, hogy nincs párom. Önálló gondolatokkal rendelkező ember vagyok, nincs szükségem másra, hogy letudjam magam foglalni. Nézzek filmet, olvasok könyvet, elmegyek ide oda, játszok gépen...stb. Ehhez nem kell pár.
8/23 anonim válasza:
Én egedül vagyok, és szívesen töltené az ünnepeket egy csajjal, akivel jól érezhetnénk magunkat együtt.
10/23 anonim válasza:
A Karácsony csak akkor rossz, ha nem azzal / azokkal töltöd kivel /kikkel az egész évet!
Namármost, én egy üveg cabernet sauvignonnal töltöm, így nem unatkozom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!