Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagy farkú srácok, a méretetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy farkú srácok, a méretetekből adódóan volt már probléma?

Figyelt kérdés

Mi történt?

Hány évesek vagytok? Mekkora?

2021. máj. 19. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Nem mivel olyan partnereim vannak mindig akik nem kezdők és nem okozok nekik gondot

Kellemetlen mindkét félnek ha nincs kellő felkészülés, sikositás stb és fél óra után is csak a makkom fér be

2021. máj. 19. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Az első szexnél volt gondom csak, a lánynak is az volt az első és nem vittem túlzásba az előjátékot ezért nem is volt annyira síkos. Nem nagyon ment be neki úgyhogy pár próbálkozásnál abba is hagytuk. Ezek után már oda figyeltem az előjátékra is és nem volt gond.
2021. máj. 19. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Elso szexnel volt amikor lannyal voltam. Azota a sikositasra jobban figyelek.

Amikor sraccal voltam, akkor nem volt nagyobb gond. Szenvedtek ugyan de nem ellenkeztek.

2021. máj. 19. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Nekem elég nagy és vastag, emiatt sok gumi kényelmetlen is, de a My.Size 64 és 69-es gumijai jók már. Partnerekkel az elején vannak gondok, de ha bejáratódik a hüvely 1-2 alkalom után, akkor már nincs probléma.
2021. máj. 20. 01:40
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Nekem normál de ezt se mindenki bírta befogadni…
2021. máj. 20. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Még soha!

Tudni kell használni

2021. máj. 21. 03:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!