Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet most fogadtam el magamat?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet most fogadtam el magamat?!

Figyelt kérdés
Tegnap végre találkoztam egy pasival. Sokszor halogattam és lehet én is kamus vagyok mások szerint, de nem mertem elmenni máskor a talira. De végre úgy döntöttem, bármi is lesz, megyek! A pasi magas, izmos, mosolygós és nem hirtelen akart mindent. Beszélgettünk, majd félig levetkőztem és ő is teljesen. Megláttam a farkát és hát csodálatos. Be is kaptam azonnal, de nyilván buta voltam és mohó, mert nem voltam óvatos. Szinte azonnal jött is a forró anyag, amitől nagyon meglepődtem, egy része oldalt ki is folyt. Mondta, hogy élvezés után idő kell neki újra, de kiveri nekem. Én nem akartam, mert tudom, utána már elmegy a kedvem és nem akarom. Így csak símogatott egy ideig. Majd hazajöttem és azóta is álmodozok. Szeretnék vele találkozni még és történjen más is. Úgy érzem végre bevallhatom magamnak, hogy a pasik is érdekelnek. Nem kicsit. Nagyon.

2022. szept. 12. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Hany evesek vagytok?
2022. szept. 12. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
De aranyos! <3
2022. szept. 12. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
12%

A kérdetlző kommentje:

Én 14 évws vagyok, a barátom pedig 15 éves.

2022. szept. 12. 15:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Én 22, a pasi 49, de nekem nagyon bejön. Jó lenne, ha sokszor lehetnék vele még.
2022. szept. 12. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
98%
Én gratulálok :)
2022. szept. 12. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
15%
Gyógyulj meg.
2022. szept. 12. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan ismerkedtetek meg?:)
2022. szept. 12. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
11%
#7 szerintem dugtak és kesz
2022. szept. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!