Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Most tudatosult bennem. Gimiben is leesett de azóta mindig volt valakim. Most akarom majd kipróbálni.
2/8 anonim válasza:
Úgy, hogy tudatosítottam magamban, hogy ettől még minden más téren ugyanaz az ember lennék, mint aki heteróként lennék. Az meg, hogy van, amikor pasival szexelek, miért is lenne valami szégyenteljes dolog? Nekem tetszik, a partneremnek szintén, másra meg nem tartozik.
3/8 anonim válasza:
Nem vagyok érintett a témában, de teljesen egyet tudok érteni a 2-essel.
4/8 anonim válasza:
love is love. én ennyit tudok mondani.
5/8 anonim válasza:
Már általános suliban is érdekelt a többi srác kukja. Aztán történt egy egymásnak kiverés, amit még inkább kamaszkori kíváncsiságnak gondoltam. Idővel elkezdett érdekelni, hogy milyen érzés a csajoknak, ha szopnak, és/vagy megdugják őket. Addig, addig, míg ki nem próbáltam, egyszer élünk jeligére. Élveztem, így tovább nem lehetett kérdés számomra, hogy hová tartozom.
6/8 anonim válasza:
Attól hogy élvezed, hogy megdugnak még nem vagy meleg. Rengeteg pasi csak a nőjének engedi, de ettől még nem lesz meleg. Ha csak az érzés vonz és nem lelkileg - pl összeköltöznél egy fiúval és élnél vele együtt mint egy pár? na akkor már beszélhetünk többről.
7/8 anonim válasza:
Én élnék fiúval együtt. Lehet akarok is majd.
8/8 anonim válasza:
Mindig sejtettem hogy más vagyok egy picit mint a többi lány, konkrét vonzalmat gyerekként még persze nem éreztem, de mindig kerestem a férfias szerepeket, kis lovagias voltam mindig a többi lánnyal, meg látszólag ok nélkül zavarban voltam a közelükben :D aztán általános végén egy barátnőm miatt, aki szerelmet vallott nekem, rájöttem. Én nem szerettem őt úgy, ahogy eddig más lányt sem sajnos, de vonzódtam hozzá. Addig igazából el sem gondolkodtam a dolgon, akkor esett le :D azóta is keresem hogy konkrétan milyen kategóriába esnék, de abban biztos vagyok hogy a nőket nagyon szeretem. Azonnal elfogadtam, nem is éreztem magam rosszul emiatt. Inkább csak attól voltam megijedve egy darabig, hogy a férfiakhoz való vonzalmam létezése nem tisztázott :D (szerelmes tudok lenni és nem feltétlenül bánom a szexuális aktust sem, de maga a férfi test egyáltalán nem tud lázba hozni) de kb 15 éves koromra ezzel is rendben lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!