Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik olyanok mint én ilyenkor mi a teendő, hogyan fogadtátok el ezt a helyzetet?
Nekem a lányos időszakom elég intenzív volt és közel 2 évig tartott. Most meg kb eszembe sem jutnak csak a fiúk. Elég rosszul éltem meg a lányos időszakom és fogalmam sincs, hogy hogyan fogadhatnám el magam, hogy ilyen vagyok.
21/l
Mi a problémád magaddal? Nekem is fura, hogy csinálnám férfiakkal mert undoritó dolognak tartom. Viszont most ha akarom akkor akarom. Azt csinálok amit szeretnék. ^^
Ha te bisex vagy és szerettél lányokkal lenni, de már nem, akkor ez van. Élj a mának.
Ezentúl csak fiúkkal legyél
Szivesen
Ne utald magad erte...
Érdekelt ki probaltad remélem elvezted is...
Engem erdekelt regota a prosztata orgazmus... Meg tanultam... Megy... Mar ott tart a dolog hogy ki fogom probalni egy erre alkalmas haverral...
Önelfogadás, a változás megtapasztalása.
Minde, amit látsz, hallasz, érzel, stb... jön és megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!