Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok hány évesek vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok hány évesek vagytok és hogy fogadtátok hogy bik vagytok?

Figyelt kérdés
Szóval úgy érzem én is az vagyok. Egy ideje megnézem a srácok testét is. Elkpzelem milyen a farkuk, stb. Szóval izgatnak. És szívesen hagynám hogy kielégítsen egy pasi orálisan. Azonban közbe meg ha elélvezek utálom az egészet. Nektek is ez van? Ez élőben is így van? Hol és hogyan érdemes ismkerkedni? Mert azt nem akarom, hogy kirakom az arcképem pl társkeresőre...

2021. okt. 17. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanígy vagyok. Ne sok jóra számíts. A többség csak dumál. 2 hónapja nézelődök. Mind eltűnt, vagy arcképet akart. Vagy hogy én is elégítsem ki orálisan. Vagy öreg volt. Eskü nincs sok elvárásom. Vékony legyen és 30 alatti és egyoldalúan okés legyen neki Pesten.
2021. okt. 17. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
1 éve izgat a dolog. Én se fogadtam el de ki akarom próbálni egy sráccal. Csak én se akarok regelni pl sehova. Nehogy lebukjak. Vékony is vagyok nagyon de a fiú szerep érdekel...
2021. okt. 17. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
3%
Kazincbarcika környékén valaki?
2021. okt. 17. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én már középsuli óta tudom, viszonylag könnyen vettem tudomásul, de senki nem tudaja rólam

az elején én is így voltam, a bűntudat miatt utálod az egészet miután kielégültél, ez el fog múlni ha elfogadod magadban

23 vagyok, Debrecenben élek

2021. okt. 17. 11:53
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Ha először mindenki magával lenne tisztában és maga felé lennének elvárásai,akkor talán könnyebb lenne.

De mindenkinek más felé vannak csak elvárásai,igényei. Ez így azért nem opció fiúk !

2021. okt. 17. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a fura hogy midnenki akivel dumáltam smárra, simire, bújára nemet mondott. Az nekem meg kellene...
2021. okt. 17. 12:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, 6 -os,hogy vagyunk, nem kevesen, akiknek szintén erre lenne igénye...

Nagyon sokan vagyunk így, csak sajnos ez is azon bukik el,hogy amikor találkozni kellene.....huss....

2021. okt. 17. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
fél éve izgat. pár napja kezdtem itt ismerkedni. eddig csak kamusok meg kövérek meg társai...
2021. okt. 17. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mint a 4-es, de nekem nem volt bűntudatom soha.

Viszont én is debreceni vagyok :)

2021. okt. 17. 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. két éve kezdtem sejteni magamról. Az elején pont ugyanúgy voltam vele mint te, de mostanra nagyjából sikerült elfogadni.

Amugy én pont szopni szeretnék,szóval ha esetleg bejönnek a magas vékony testalkatú fiúk akkor írj😅

2021. okt. 17. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!