Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok hány évesek vagytok és hogy fogadtátok hogy bik vagytok?
Én már középsuli óta tudom, viszonylag könnyen vettem tudomásul, de senki nem tudaja rólam
az elején én is így voltam, a bűntudat miatt utálod az egészet miután kielégültél, ez el fog múlni ha elfogadod magadban
23 vagyok, Debrecenben élek
Ha először mindenki magával lenne tisztában és maga felé lennének elvárásai,akkor talán könnyebb lenne.
De mindenkinek más felé vannak csak elvárásai,igényei. Ez így azért nem opció fiúk !
Hidd el, 6 -os,hogy vagyunk, nem kevesen, akiknek szintén erre lenne igénye...
Nagyon sokan vagyunk így, csak sajnos ez is azon bukik el,hogy amikor találkozni kellene.....huss....
Mint a 4-es, de nekem nem volt bűntudatom soha.
Viszont én is debreceni vagyok :)
Én kb. két éve kezdtem sejteni magamról. Az elején pont ugyanúgy voltam vele mint te, de mostanra nagyjából sikerült elfogadni.
Amugy én pont szopni szeretnék,szóval ha esetleg bejönnek a magas vékony testalkatú fiúk akkor írj😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!