Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadtátok el magatokat?
Nekem sajnos még mindig nem sikerült pedig szeretném. Tudom, hogy agyban dől el de fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek neki.
20/l
Lányként biszexnek lenni a legjobb dolog a világon.
Dupla esélyed van a szombat esti buliban, ahogy szokták mondani, és nyugodtan fel is vállalhatod, kit zavarna két lány együtt? “Szebb” látvány mint két fiú, és elfogadottabb is. Pasik nagy részét meg nem hogy zavarná egy biszex barátnő, még pluszpont is.
De ha titkolni akarod, akkor mindenkinek azt mondod hogy csak barátnők vagytok a másik lánnyal és kész.
Simán, jól érzem magam mindkét nemmel.
Ne görcsölj rá, csak élvezd ki.
Nekem sokat segített, hogy hasonló identitásu lányokkal beszélgettem, tapasztaltabbakkal is.
21L
"hogyan kezdjek neki" Várj, leírom a 100 lépéses szabályzatot :DDD
Mit kell ezen aggódni? Nem kell hirdetni mi vagy. Amúgy meg azzal vagy akivel jól esik.
Mit kell ezen elfogadni? Vagy csak nekem nem fordult meg sosem a fejemben hogy el kelljen fogadni azt ami vagyok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!