Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bandi1398 kérdése:
Hogyan fogadtátok el magatokban, hogy biszexuálisok vagytok?
Figyelt kérdés
Elsősorban férfiakat kérdeznék. Nekem sokan mondták azt hogy el kell fogadnom magamban hogy biszex vagyok, amikor felmerült bennem ez a kerdés. Ti hogy fogadtátok el? Sokára határoztátok el magatokat? Kezdővel vagy tapasztalt partnerrel érdemes kipróbálni elsőre?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
2020. júl. 9. 13:39
1/7 anonim válasza:
Már kb az elejétől elfogadtam mert hát most nem azért de ugyse mondom senkinek csak tudom magamba akkor meg minek hazudjak magamnak ha izgulok a pasikra is néha
2/7 anonim válasza:
Bennem sok év alatt tisztult le, bár már elfogadtam, de fel nem vállaltam. Szerintem mindegy, hogy kezdő vagy sem a másik.
3/7 anonim válasza:
En is nem reg vallottam be magamnak, hogy biszex vagyok. Par honapja még pl teljesen elzarkoztam volna egy talalka elol, most meg mar gondolkodom benne.
4/7 anonim válasza:
Nekem annyiból könnyebb, hogy csak szexuálosan vonzódom csajokhoz, kapcsolatot nem tudnék elképzelni.
Ezt így nem volt nagy dolog elfogadnom. :)
N/31
5/7 anonim válasza:
Én is csak szexuálisan vonzódom a saját nememhez. Könnyen ment, és az elején rendbe raktam magamba.
41f
6/7 anonim válasza:
Bennem úgy pár hónapja tudatosult, hogy az lehetek és kb egyből el is fogadtam viszont én is csak testileg vonzódom a nememhez.
19/F
7/7 Tomiii2 válasza:
Én is elfogadtam,de a haveroknak meg a családnak nem mondtam el,később barátnőknek elmeséltem akik pozitívan álltak hozzá és csak bíztattak,hogy találjak magamnak pasi barátot,esetleg komolyabb kapcsolatot is szorgalmazták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!