Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Én könnyen. Imádom mind a két nemmel...
2/7 anonim válasza:
siman,minek tulgörcsölni? ami vágy és jol esik,az ne bün.ha jo akkor jo nincs mese
3/7 -remete- válasza:
Mi titka? Nálam elkellet döntsem mi a hosszútávú cél. Család vagy melegség. Az utóbbiról kiderült nem tudok érzelmileg kapcsolódni fiúkhoz míg nőhöz igen. Innentől már kömnyebb volt dolgom elfogadás terén.
4/7 anonim válasza:
Eleinte inkább fura volt, hogy szexuálisan érdekelnek a nők is. Aztán arra gondoltam, hogy ezen úgy sem tudok változtatni, hogy tetszik a női test. Az első együttlét után, sokáig nem gondoltam nővel szexre. Aztán van amikor csak úgy jól esne. Inkább azon gondolkodtam, hogy tudjanak-e róla a környezetemben, de végül megmaradt a személyes dolgomnak.
5/7 anonim válasza:
hónapokig agyaltam rajta mire megtettem a vágy erősebb volt mint a józan ész de nem bántam meg
6/7 anonim válasza:
Nyáron döntöttem el, hogy sráccal is ki akarom próbálni. Na ez még nem jött össze. Viszont hosszas feladat volt erre rávennem magam, de egyszer él az ember ergó lépnie kell.
7/7 anonim válasza:
Simán 17 évesen mikor voltam az első fiummal.
Imádok nyalni fiukat is dugni szopatni és szopni is.
Így szép az élet igazán.És változatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!