Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám nyomult egy gimis srác, lehet gáz belőle?
Azért ez elég kamu gyanus. Sőt még annál is.
Tényleg ilyen szuper pasi vagy kb: rádvan ìrva, mert ha nem akkor hogy a fenébe szereznél 3pasi 14óra alatt... deamúgy senki nem tudja.
Azát suli wc-ben eltünsz 15 percre az sem tűnik fel senkinek és senki nem megybe azalatt.
A srác aki egyből levágta hogy homár vagy és a wc-ben beprobálkozott és nyert...aha.
Azt hiszem a baj az hogy ti eleve csak egy verziót gondoltok….
Pl:
Suli wcben 5p se volt mig leszopott. Plusz mivel csak egy osztály maradt a beiratkozás miatt a többi már hazatartott. Ez a srác figyelt mert akart valamit…
Sziget
A megérzésem az hogy soha nem voltatok a Szigeten. Emiatt fogalmatok sincs milyen kint. Ahogy arról se mennyire laza és kedves mindenki. Nagyon durva amikor az ember a Sziget után visszakerül a magyar valóságba. De ha majd egyszer elmentek akkor gyerrek vissza beszólogatni.
Köszönöm annak aki érdemben reagált. A többiek majd agyaljanak kicsit a saját megkeseredésük okán. Ugyanis semmi nincs a kérdésemben ami miatt támadni vagy hazugozni kellene. Nektek mégis CSAK ennyire tellett. Sajnos. Szép napot mindenkinek!
Az a borzasztó, hogy remegve akarod bizonygatni azt a kamut ami sikít róla hogy KAMU.
Peeerszeeee majd a tini fiú utánad megy azt jól leszop... meg a mekiben eléd teszi a menüket valaki...
Te egy 4 fal között élő szorongó kiskancsó vagy aki elképzeli milyen lenne így az élete. Ennyi.
Tipikusan az a típus aki az életben dadog ha hozzászólnak, és szemlesütve jár az utcán.
Itt a gyakorin pedig te lehetsz a meleg alafahím aki után csak úgy bemennek a tinifiúk.
Hát egészségedre.
De ne akard már elhitetni mindenkivel azt a gyenge kamut amit ideböfögtél.
Béke.
Szerintem nem kamu a kérdés. Teljesen jó érveket írt a srác és ahogy nézem amúgy kb 2 ember akarja görcsösen igazolni, hogy mekkora kamu, stb.
Az hogy 30 évesen tinikkel dug miért is baj? Én is 30-as vagyok és basszus ha rámír egy tini miért kéne offoljam? Szerintem vicces, hogy ítélkeztek mások felett, mert nem azt csinálja amit ti. De gondolom mikor vki titeket ítél el mert pl melegek vagytok puffogtok holott ők is csak a maguk értékrendjéből indulnak ki.
A kérdésre kapott választ a kérdező. A többit meg lehet kétségbe vonni de mi lesz tőle jobb vagy rosszabb? Ő bölcsebb volt, mert úgy döntött le se tojja miket ír 2 ember akik ahogy látom itt élik az életüket mert mindig gyorsan válaszolnak a kérdező bármely megszólalására a kérdésben. :D Ja és nyugodtan pontozz le, ettől még nem lesz kevésbé igaz az én véleményem se :)
Ha nem kamu akkor ku_va gáz hogy kiskamaszokat szopat egy suli wc-ben.
Meg valahogy ez egy borzasztóan sántitós történet.
A sziget az még lehet is de azzal az a bibi,hogy aki ennyire lazán huzogat mindenkit a farkára az nem titkolja vagy látszik rajta.
Mitől gáz, hogy szexelt valakivel aki rá nyomult? Ezt szeretném én is megérteni, mert szerintem ha ihat, jogsit szerezhet, cigizhet, stb akkor nehogy már ne dönthesse el hogy szexel is egy gimis. Gondolom keserű a szőlő páraknak.
Amúgy az nagyon fura nekem, hogy tényleg az van itt, hogy ti őt tartjátok kamunak, mert nektek nincs így. De nem egy hanem 4 ember is egymás után. Szerintem simán lehet igaz. Ismerek nála nagyobb r!bancot is. Aki 1 buliban szop le 3-4 srácot. Gondolom ez se igaz mert ti nem ismeritek őt. Nem hallottatok róla :D
Elismerésem a kérdezőnek, hogy felmérte jobb rátok hagyni :D Én viszont úgy vagyok vele, hogy csak reagálok, mert az ilyen megkeseredett emberek mint ti írtok mindenkit kamunak és írtok olyan válaszokat ami semmit se segít. A kérdés nem arról szólt kikkel szexel és hányszor, hanem hogy lehet-e gáz belőle. Nem írt regényt, nem részleteket csak egy tömény rövid összefoglalót.
Gondolom engem is lepontoztok mint a másikat aki kiállt mellette, de bátran lehet privit írni. Vállalom nickel is a véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!