Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám nyomult egy gimis srác, lehet gáz belőle?
Figyelt kérdés
Szóval elkísértem unokaöcsém a gimibe beiratkozásra. Ahol is egy gimis srác rámnyomult. Nézett folyton, mikor a WC-re mentem ő is utánam jött. Ott meg lesmárolt és leszopott. Csak azóta azon kattogok ebből nem lesz-e baj. Főleg, hogy nem derül-e ki. 33 éves vagyok és nem tudják rólam, hogy srácok is izgatnak...2022. szept. 1. 09:17
1/20 anonim válasza:
Pistike meg csak ma kezdodott el az iskola, de maris gyakorin nyomod a kamu kerdeseket.
2/20 kovpet válasza:
"Ott meg lesmárolt és leszopott."
Ez teljesen életszerű így. Ja, nem.
Ne menj írónak, nem lesz sikered.
3/20 anonim válasza:
Ez nagyon gáz.. Marmint a kamu agymenesed.
4/20 A kérdező kommentje:
Az hogy veled nem volt ilyen lehet. Velem igen. Ha neked kamu sajnálom. Azonban akkor minek válaszolsz rá? Jelzem akkor gondolom az is kamu neked hogy a Szigeten 3 sráccal szexeltem pedig csak 14 órát voltam kint. De egy nézett nagyon majd mentek a dolgok. 1 volt akit én bámultam egy meg Romeon írt. Vagy az is kamu gondolom mikor a mekis pénztáros 2 Big macet rakott a tálcámra meg két menüt és kb 2 perc múlva kijött hozzám hogy ebédszünete van csak sajna ő is aktív volt meg én is így ott csak dumálás lett. Ezeket is gondolom kamuból írom. Az hogy veled nem volt ilyesmi nem zár ki semmit. Nem szívtam még drogot asztalról de nem egyszer láttam ilyet sajna mikor drogos volt a lakótársam. Ez se mindennapi mégis megesett csak nem mindenkivel. Gondolkodj el ezeken majd mikor valakit kamusnak kiáltasz ki…
2022. szept. 1. 10:05
5/20 anonim válasza:
Vajon miért kell ilyen idióta álomvilágbeli kamukérdéseket kiírni?!
Komolyan ennyire unatkozik valaki, és nincs rendes élete!?
És még taglalja mennyire nem kamu. 🤣🤣
Bujj már el...
6/20 anonim válasza:
Ő én nekem társkeresőn bukkant fel egy hasonló gyerek, igaz még Budapesthez viszonyítva is távol van, én 31 vagyok, ő meg 2. vagy 10. osztályos gimnazista, ezt úgy derítettem ki, hogy nagyjából tudtam hol lakik, ritka neve van, stb... aztán közöltem vele a tényeket amiket megtudtam róla.... utána kicsit besértődött, de elmondtam neki, hogy családja és jelenlegi politikai helyzet miatt ebből semmi se lehet... meg nem tartanám etikusnak, tegyen le érettségit, töltse be 18-at, aztán ha utána is érdeklődik irántam,lehet valami...
7/20 anonim válasza:
Ha a jogi része érdekel akkor 14. életév az un. beleegyezési korhatár, azaz közös beleegyezéssel mehet a szex akár hetero, akár homoszexuális.A többi meg a ti dolgotok, csak annyi eszed legyen ha alkalmiban dugsz akkor használj gumit.
9/20 anonim válasza:
Kérdező küldenél nekem egy képet magadról? Kíváncsi vagyok hogy néz ki egy olyan pasi aki mindenkinek kell.
10/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek? Bár igaz lenne. Szerintem amit leírtam teljesen átlag. Vagy legalábbis ha elmegy az ember buliba/fesztiválra/társaságba nem pedig a gèpet nyomja csak…
2022. szept. 2. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!