Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok rátok már nyomult srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok rátok már nyomult srác?

Figyelt kérdés
Mit reagáltatok? Hogy történt? Mit mondtatok neki?

2022. jún. 12. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen igen. Vicces volt. Ugyanis egy barátnőmmel voltam. A srác neki tetszett és együtt megnéztük, mert mutatta. Hát félreértette. Mondtam neki, hogy nem vagyok meleg. Egyébként jól esett, hogy bejöttem neki mert egy izmos, normális srác volt. Nem olyan mint a TV-ben lévő melegek. Ezért is nézte ki magának a barát barátnőm akivel voltam.
2022. jún. 12. 08:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen de engem zavart, hogy miért nézett melegnek. Vagy miért hitte, hogy lehet valami. Utólag persze hízelgő is de ez is ott volt. Amúgy a metrón nézett hosszan a srác. Majd rám kacsintott.
2022. jún. 12. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Ahha, nyaraltunk miskolcon és bementünk 1 étterembe vacsorázni a feleségemmel. És a pincér srác izgult rám. Férfi szemmel is férfias, jó kiállású srác volt, amolyan macsó alkat, nem is gondoltam volna róla. Ez miatt nekem fel sem tűnt, hanem a feleségem mondta, hogy tuti rám van izgulva.

De hát én meg egyáltalán nem vonz a férfi test.... Így ez ennyibe maradt. (A kaja nem volt túl jó, viszont a pincér udvarias volt és kedves)

2022. jún. 12. 08:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
konferencián voltam és az egyik résztvevő izgult rám. Este lementem szaunázni és ott próbálkozott
2022. jún. 12. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Igen. Volt ilyen. Konkrétan le is sz-pott. Egy masszőr volt amúgy. 3-4 masszázs lement úgy, hogy mindig egyre bentebb ment a keze a combomnál. A 3. alkalommal felállt. (Nem miatta hanem az ingerlés) Aztán a 4. masszázson is.

Ekkor kapta be. Bevallom 23 évesen inkább hagytam. Olyan kíváncsiság volt bennem. Megjegyzem brutál nagyot élveztem. Azóta se volt ilyen élményem, de az akkor izgi volt. Nem tartom úgy hogy ettől biszex lennék vagy akármi. Megtörtént és kész. Utána sokat agyaltam ezen azért.

2022. jún. 12. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Gimiben egy osztálytársammal kerültem egy szobába kiránduláson. Megkérdezte, hogy nem verjük-e ki. Mondom végülis miért ne. Majd egyszer csak oda fordult hozzám és azt kérdezte, hogy zavarna-e ha bekapná a farkamat, mert olyan szép. Köpninyelni nem tudtam. Azt mondtam, hogy inkább csak verjük. Annyiban sajnálom, hogy nemet mondtam, hogy így nem derült ki igaz-e hogy a pasik jobban csinálják-e. Ha most ajánlaná talán hagytam volna.
2022. jún. 12. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
nekem pont forditva volt,meleg vagyok és egy esküvön volt egy srac a bnöjével,,észrevettem ,hogy mindig néz aztan egyszer mellém állt dumálni..jo sokat beszélgettünk,,aztan a vállamra rakta a kezét,majd a derekamra,,es mondta hogy ha meleg lenne engem választana,,de végig éreztem,hogy tetszem neki..szal van ilyen is..lehet hogy kivancsi bi volt..nem tudom
2022. jún. 12. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egy házi buliban voltam szilveszterkor, csak egyetlen egy srácot ismertem onnan, ő hívott meg minket a barátnőmmel. Nem volt valami nagy party, nem is ismertünk senkit és ott vot egy magas nyálasképű srác aki időnként odajött hozzám és kérdezgette a barátnőmről, hogy “Ő a barátnőm?”, meg hogy “Együtt élünk?”, mondogatta hogy jól nézek ki, meg jó képű vagyok stb stb… Eleinte még nem értettem, aztán egyre kellemetlenebb kérdéseket tett fel, meg bókolt, iszonyú furcsa érzés volt, amolyan természet ellenes, idegen érzés, nem is tudom hogy írhatnám le, és csak ekkor tudatosult, hogy meleg a srác. Később az is kiderült, hogy nem is ő volt az egyetlen, egy egész csapat meleg srác érkezett abba a buliba. Nem maradtunk sokáig. Egyébként teljesen gázosak voltak, nem azért mert melegek voltak, hanem azért mert mintha punkok jöttek volna. Szétbaztak mindent. Bakancsba ugráltak az egyik csaj ágyában az ágyneműkon, szétszorták a popcornt, meg kiboritottak mindent. Nagyon gázok voltak. A csajok akik szervezték a partyt az albérletükbe teljesen ki voltak akadva, sírtak, meg fogták a fejüket. Ott lett vége a bulinak amikor a csajommal söprötük a popkornt a szőnyegröl, meg takarítottuk a kiborult piáspoharakat, szedtük össze a szemetet. Voltak akik szintén beszálltak segíteni. Nagyjából helyre raktuk a kecót, és leléptünk a phicsápa.
2022. jún. 12. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!