Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok rátok már nyomult srác?
Ahha, nyaraltunk miskolcon és bementünk 1 étterembe vacsorázni a feleségemmel. És a pincér srác izgult rám. Férfi szemmel is férfias, jó kiállású srác volt, amolyan macsó alkat, nem is gondoltam volna róla. Ez miatt nekem fel sem tűnt, hanem a feleségem mondta, hogy tuti rám van izgulva.
De hát én meg egyáltalán nem vonz a férfi test.... Így ez ennyibe maradt. (A kaja nem volt túl jó, viszont a pincér udvarias volt és kedves)
Igen. Volt ilyen. Konkrétan le is sz-pott. Egy masszőr volt amúgy. 3-4 masszázs lement úgy, hogy mindig egyre bentebb ment a keze a combomnál. A 3. alkalommal felállt. (Nem miatta hanem az ingerlés) Aztán a 4. masszázson is.
Ekkor kapta be. Bevallom 23 évesen inkább hagytam. Olyan kíváncsiság volt bennem. Megjegyzem brutál nagyot élveztem. Azóta se volt ilyen élményem, de az akkor izgi volt. Nem tartom úgy hogy ettől biszex lennék vagy akármi. Megtörtént és kész. Utána sokat agyaltam ezen azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!