Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajhiány hozhat elő régi emlékeket és okoz vágyat fiúk iránt?
Eddig is biszex voltál - ezért tetted anno és ezért fantáziálsz róla. Sok minden elő tudja hozni az ember egyik v. másik oldalát (ha megvan benne).
Ha arra vagy valójában kíváncsi elmúlik-e, a válasz nem. Nem fog elmúlni, biszex vagy, amire a vágyak idővel 1-1 életesemény, külső impulzus hatására hol erősödnek, hol kicsit halványulnak. Elmúlni teljesen sosem fognak.
Aki kő heteró, annak véletlenül se fordul meg a fejében, hogy jó lenne, ha egy másik srác kiverné, leszopna. Akinek ilyen eszébe jut, az biszex. Lehet tiltakozni, harcolni magad ellen, nem fog elmúlni. Mindig ott lesz benned, ha nincs csajom, akkor legalább egy fiú elégítene ki.
Ez szól a #3-nak is. Te se vagy full heteró, ha már bánod, hogy nem hagytad, hogy leszopjon az a férfi, aki felajánlotta.
Persze, nekem is volt hasonló.
Igazából az a tanácsom, hogy éld ki magad, amíg nem vagy kapcsolatban.
Előfordulhat, hogy évekkel később, akár amikor egy lánnyal vagy, elkezd foglalkoztstni megint. Könnyebb úgy, ha kipróbálaz dolgokat, mert kevésbé csesztet a dolog így a későbbiekben.
Ráadásul az internetnek hála kb. azt csinálsz, ami jól esik (én is tegnap ráírtam egy srácra, ma megyek hozzá, és csak annyit mondtam, hogy verjük ko, meg talán legyen a szopás, és kész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!