Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiből milyen érzést váltott ki mikor meglátta egy régi barátnak vagy havernak a farkát először?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 17:12
1/5 anonim válasza:
Vizelés közben láttam először a barátom farkát. Akkor semmit nem váltott ki belőlem. Évekkel később aztán volt köztünk a barátságon túl más is.
2/5 anonim válasza:
Akkor még nem tudatosult bennem a biszexualitásom, szóval semmilyet.
3/5 anonim válasza:
Örültem, hogy az enyém nagyobb. 😃
4/5 anonim válasza:
Érdekes volt akkor még nem volt biszex hajlamom de ja el az enyém nem állt fel és még így is nagyobb volt valakiénél xd
5/5 anonim válasza:
Általános iskolai osztálytárs, barát. Egyetem alatt közös albérletben laktunk.
Egyszer kicsit nyitva maradt a fürdőszoba ajtó miközben zuhanyozott és beláttam. Tudtam, hogy Nagy van neki, de akkor is meglepődtem, mekkora. Pedig nekem se kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!