Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévők lennétek ebben a helyzetben?
Egy volt középiskolai osztálytársamról van szó. Anno a viselkedése, na meg a femboy kinézete miatt mindenki azt sejtette róla, hogy meleg. Érettségi után felköltözött Budapestre, akkor derült ki, hogy transznemű, legalábbis a képei ezt tükrözték. Néha rákerestem Facebookon, nagyon jól nézett ki.
Már régóta böngészem a Romeot transz lányok után, aztán kb. egy hete megláttam, hogy ő is fent van, hazaköltözött. Az orientation, viszont nincs neki kitöltve. Nem tudom sajnos, hogy heteroszexuális transzneműként, vagy cisznemű homoszexuálisként van-e fent az oldalon. A képein most ugyanúgy néz ki mint transition előtt, de talán csak azért, mert transzként rengeteg incidens érné itt vidéken. A cisz nőkön kívül én csak a transz lányokhoz vonzódom. Szerintetek így is ráírjak?
Mi hogyan dönthetnénk a helyedben. Ha azt írom, hogy írj rá, ráírsz, ha azt, hogy ne, akkor nem?
Te tudod, milyen volt a viszonyotok a középsuliban. Ha jó volt, akkor nyugodtan írj rá. Semmit nem veszítesz vele. Maximum annyi történik, hogy neki te nem vagy szimpatikus, és ezt esetleg közli is veled, lehetőleg kultúrált formában.
Biológia alapképzés.
Csak két nem létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!