Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttetek rá hogy biszexuálisak vagytok? Hogy jöttetek rá? Hogyan adjam a pasim tudtára az egészet? 19/L
Hát nem tudom, én megcsalásnak tekinteném, ha a párom meg azt mondaná, hogy csak kiszeretné próbálni egy éjszakára, akkor ott vége is lenne a kapcsolatnak. (Szerintem teljesen mindegy, hogy te most fiúval vagy lánnyal fekszel le)
De ha te szerinted ez nem számít megcsalásnak, akkor próbáld meg megint felhozni a témát, akár csak viccesen.
Te érzed hogy mennyire komoly a kapcsolatotok és mi az ami még belefér. Te ismered a párod és azt is hogy ezekről hogy gondolkodik.
Szerintem fontos az őszinteség, mond el neki hogy elkezdett érdekelni izgatni a gondolat hogy milyen lehet egy lánnyal. Sok pasinak amúgy is a fantáziájában szerepel az édeshármas, ha neki is akkor nem fog előle elzárkózni.
Nálunk ha párom mondaná hogy szeretné kipróbálni lánnyal akkor még támogatnám is, mert új dolgokat tapasztal vele, és valami olyat amit én nem tudok megadni neki. Plusz ha nincsenek érzelmek csak vágyak akkor egyáltalán nem zavar ha megéli őket.
Szóval beszélgetés és őszinteség, csak ezt tudom tanácsolni.
#3-as ez a válasz nagyon tetszik :)
amúgy én egy férfi vagyok, nekem is van párom már jó pár éve és együttélünk
de ha azt mondaná, hogy szeretné lánnyal kipróbálni, engem nem zavarna :)
megtudnánk beszélni a dolgot :)
lehet, hogy én is elgondolkodnék, hogy én is lefekszem egy férfival, csak én a passzív szerepben akarnám akkor kipróbálni
persze, nem egyszerre egymás mellett... xD
Egy idő után menne az egyszerre, egymás mellett is. Izgató lenne mindenkinek a nagy franciaágy egyik felén a nejed a csajával, a másik felén meg te a pasiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!