Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hány évesen jöttetek rá hogy biszexek vagytok? Hogy kezdődött az első kaland? Vagy mikor mertetek valamit lépni és kinél?
Kezdő bi fiú vagyok és nem tudom hol kellene kezdenem a fiúk felé.
Szívesen venném ha megosztanátok a tapasztalataitokat.
Köszi előre is.
Kiskoromban már tudtam, hogy a fiúk is érdekelnek, és elég hamar sikerült megélnem is a dolgokat.
30/f
Én is ugyanabban vagyok mint a kérdező...
28f bp
Nekem már tizenévesként voltak kósza gondolataim, álmaim, de kipróbálni (sajnos) nem mertem. Középsulis koromban egyszer a pályaudvari wc-ben egy lyukon át "próbálgattak" - naiv voltam, akkor még nem volt net, nem tudtam, hogy mire való - kimaradt. Utána sokáig semmi.
Aztán harmincasan próbáltam ki először, és pl. szopni azóta is nagyon szeretek (persze volt más is).
Azóta is "verem a fejem a falba" :) hogy mennyi élmény kimaradt.
Már ötvenes vagyok, de így is akad pár fiatalabb, jóval fiatalabb "rendszeres" srác, aki szereti ha furulyázok.
Szóval ha vannak ilyen gondolataid, ne várj sokáig, próbáld ki, aztán úgyis kiderül, hogy tetszik-e, bejön-e a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!