Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párként mik az esélyeink hármasra (lánnyal)?
Tinderen fent vagyunk, de nen nagyon írnak vissza, aki igen az vagy csak engem (női felet) akar, vagy valami furcsa és gyanus vele kapcsolatban...
Hol/hogyan/meddig kéne próbálkozni hogy sikeresek legyünk? Pár hete vagyunk fent, és mintha nem lenne olyan aki erre vágyik... pedig bp-n próbalkozunk:(
Tippek, tanácsok hogy mit kéne tenni?
goldengate és adultpixie oldalra regisztráljatok
sok beteg ember fog írni, szóval jól válogassátok meg kivel álltok szóba
Érdekes, olyat miért nem látok soha, hogy pár keres férfit harmadiknak?
Gondolom olyan is van, aki erre vágyna.
Mi a barátnőmmel 1 hónap alatt 2 lányt is találtunk, aki benne volt a hármasban. Mindkettővel meg is történt, mert a barátnőm is rákapott és nekem sem kellett kétszer mondani.
27/F és 29/L pár vagyunk vidéki nagyvárosban. A Tinderre mentünk fel. Csináltunk egy közös képet (ez volt az első kép) és még 2-2 kép volt mindkettőnkről. A profilba annyit írtunk lányt keresünk aki harmadiknak csatlakozna hozzánk. Helyes arcúak vagyunk, vékonyabb alkatúak, én kifejezetten magas, ő alacsony. 20-30 közt kerestünk. A Tinder abszolút alkalmas felület harmadiknak lányt keresni.
Megsértődsz ha azt írom LOL? Igen. Bocs, de nekem meg sem fordult ez máshogy a fejemben. Eszünkbe sem jutott hogy ne vállalnánk fel az arcunkat.
Miért ne? Milyen retorzió érhet? Mi rossz vagy szégyellni való van ebben? Pedig én bankban dolgozom, a barátnőm pedig a városi egyetemen (de nem tanárként). Nyilván nem beszélünk erről mindenkinek, de egyáltalán nem zavarna minket, ha megtudnák barátok, ismerősök, hogy szeretnénk hármas szexet. Biztos nekik is megvannak a maguk szexuális elhajlásai ugyanúgy. Nem tudom mi titkolni való lenne ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!