Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Hogyan jöttetek rá hogy bisexek vagytok?
Figyelt kérdés
Hány évesen és hogyan jöttetek rá erre?2021. jan. 29. 15:08
1/7 anonim válasza:
Mindig érdekelt másoknak milyen a kukija 🙂
Tesi óra előtt alig bírtam magammal az öltözőben,tetszettek a dudorodó alsógatyák és mindig elképzeltem kinek hogy nézhet ki,ettől aztán merevedésem lett. Amikor meg láttam is valakiét,hát alig kellett magamhoz nyúlnom és el is élveztem😊
Így jöttem rá kb hatodikos koromban. Persze titkoltam meg mindig azzal hitegettem magam hogy ez majd elmúlik,de rájöttem hogy nem.A lányokat is szeretem,de megmaradt az érdeklődésem a fiúk iránt is.
3/7 anonim válasza:
Cipőfetisiszta vagyok, mindig is izgattak a szép sneakerek, de idővel rá kellett jönnöm, hogy ez egy olyan műfaj, ami a nőket nem érdekli. Szoktak persze ők is szép edzőcipőket hordani, amikre nagyon ráizgulok, de nekik ez szinte soha nem a szexualitásuk tárgya, csak sima divat. Viszont a srácok közül sokan vannak, akiket hozzám hasonlóan szexuálisan is izgatnak a cipők, így fordult a figyelmem feléjük is, és rá kellett, hogy jöjjek, hogy egy szép pasi egy Air Maxben, AF1-ban, Jordanben, Superstarban, Ultraboostban, Vansben vagy bármi hasonló szépségben a cipőn túl is izgató tud lenni. Mostanra eljutottam oda, hogy talán már egy fokkal jobban is izgatnak a farkak, mint a puncik.
4/7 anonim válasza:
Huszonévesen. Egy ideje szerettem a cfnm témájú képeket/videókat. Aztán feltűnt, hogy azokat a képeket is szeretem, amiken csak meztelen fiúk vannak, lányok nélkül. Elkezdtem kukis képeket nézegetni és fantáziálni, hogy milyen lehet szopni.
5/7 anonim válasza:
Teljesen véletlenül jöttem rá. Nézegettem egy szex videós oldalt,ahol a sok nő és ffi.szex videók között volt egy férfi ,férfivel szex.Rákattintottam, mert még sosem láttam ilyen filmet,erre előjött egy csomó másik ilyen témájú film.A filmek nézegetése közben éreztem, hogy szép lassan bepörgök.Ez évekkel ezelőtt volt. Évekig elnyomtam magamban,azután jött ez az oldal,ahol a kérdések és válaszok olvasása közben ismét előjött a vágy, jó lenne kipróbálni valakivel, elkezdeni.csak egy baj van, itt mindenki fiatal, a 30,40 éveseket már öregnek tartják, én meg egy 50s pasi vagyok.A leírtakból kiderülhet, még minden érdekelne, nem tudom van e itt olyan, akinek szintén ilyen érzései vannak? Hogy lehet ezt megoldani?
6/7 anonim válasza:
Általános suliban már nézegettem a többi srác fütyülőjét. Nem tulajdonítottam neki jelentőségét, míg az egyik barátommal ki nem vertük egymásnak.
7/7 anonim válasza:
Gyanús volt, hogy farkat kényeztetek... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!