Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csapatsportokat űző fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csapatsportokat űző fiúk között mennyire gyakori a közös maszturbálás?

Figyelt kérdés

Ez gyakori? ha igen mennyire?

nálatok is volt ilyen?

2022. júl. 21. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 csapatban játszottam. 1 csapatban volt ilyen de szerintem nem csapat hanem kor függő. Az első csapatomban ugyanis 12-13 évesen volt ez kb. Felfedező időszak. Jelzem ott volt az első bi élményem is az egyik sráccal edzőtáborban. A tábor ideje alatt 6x szopott le. Majd csapatot váltottam. Mikor újra találkoztunk nem hoztuk szóba igaz rá 2 évre volt.
2022. júl. 21. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk kb minden második edzésen előfordult.

18f

2022. júl. 21. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont olyan gyakori mint uszodában, iskolában vagy bárhol máshol - a biszexek, melegek arányával egyezik meg. Nincs több meleg a csapatsportot űzök körében mint bárhol másol.
2022. júl. 21. 17:47
 4/12 A kérdező kommentje:
én úgy tapasztalom hogy van, eddig két csapatban voltam és mind a kettőben voltak ilyenek, még iskolában, uszodában vagy bárhol máshol soha nem futottam bele még csak hasonlóba se
2022. júl. 21. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Valahol le kell vezetni a feszültséget !
2022. júl. 21. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Van durvább is. Egy srác hozzánk jött át. Egyszer kiderült mi miatt. A csapatában ugyanis a többiek melegnek vélték és egy srác megszopatta. Miután kiderült tőlünk is lelépett. Gondolom zavarta hogy tudjuk hogy egy srácot szopott.
2022. júl. 21. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi elég sokszor csináljuk közösen
2022. júl. 22. 11:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
hasonlóban volt részem, de nem csapatban, hanem csak haverral.
2022. júl. 22. 14:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztemt tipikusabb. Csapatban egy meccs/edzés után le kell engedni a fáradt gőzt. Egyes edzőstárak szerint még az orál sem gáz egymás között olyan esetben.
2022. júl. 24. 01:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
2 csapatban is játszottam és mindkettőben volt közös hokizás. Habár gimis és egyetemi haverokkal is volt recska így nem hiszem, hogy csak azért verné valaki mert csapatban játszik.
2022. júl. 26. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!