Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kèrdèsem lenne hogy nagyon règen mèg tini koromban volt egy osztálytársam? Többi lent!
Figyelt kérdés
akivel kivancsisagbol kiprobáltuk hogy milyen megfogni egymásnak meg vertük ès be is kaptuk egymásnak,de ennek már kb 15 ève ès azota sokat gondolok rá hogy szivesen megtennèm ezt vele mèg egyszer de sajnos messze költözött. De viszont mással elsem tudnám kèpzelni szinte hanyingerem van ha mással kèpzelem ezt el! Szerintetek biszax vagyok?2022. jún. 29. 10:41
1/9 anonim válasza:
Mi értelme, hogy beskatulyázd magad?
2/9 A kérdező kommentje:
Semmi! Csak kerdezem hogy akkor most ez biszexualitás vagy mi?
2022. jún. 29. 10:48
3/9 anonim válasza:
Sztem az, mert van legalább 1 phasz, amit bekapnál, de amúgy nem tökmindegy?
5/9 A kérdező kommentje:
4es! Nem tudom de valamiert igy van
2022. jún. 29. 11:14
6/9 anonim válasza:
Mert vele, vagyis hozzá voltak érzelmi kötődéseid.
Hiába látsz szebbnél szebb srácokat, meg fa..okat, az, ami köztetek volt, az ettől sokkal több volt.
Halvány biszexnek mondanám, mert nem sok lehet az esélye, hogy ismét megtörténjenek azok a dolgok. De lehet még a halványnál is halványabb az árnyalata!
7/9 anonim válasza:
Nekem pont ilyen volt gyerekkoromban :) Azóta találkoztam mással de vele volt a legjobb
8/9 anonim válasza:
nincs jelentősége mi vagy, mert úgysem akarod mással is csinálni, szóval tökmindegy
9/9 anonim válasza:
Keresd fel, akár csak egy baráti beszélgetésre. Ki derül benne lenne-e még azokban a dolgokban. Meg ér egy utazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!