Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek a nem outolt osztálytársamnál? Tapasztalatok?
Leginkább a tapasztalataitok, meglátásotok érdekelne.
Nagyon szeretném jobban megismerni az egyik osztálytársamat. Viszont nem tudja rólam, hogy meleg vagyok, hiszen nem mondtam el senkinek - nem titkolom, de nem vagyok nagy híve a coming outnak -, illetve róla sem tudom, hogy érdekelné-e egy homoszexuális kapcsolat.
Próbáltam szaglászni, közös barátoktól megérdeklődni, hogy esetleg vonzódik-e a saját neméhez, de kb. pont ugyanannyian mondták, hogy nem, mint ahányan azt, hogy igen.
Van hasonló tapasztalatotok?
Haverkodj vele, aztán meglátod mennyire nyitott rá. Akár elmentek inni, rá is kérdezhetsz. Ha nem, akkor a piára fogod.
De: azzal viszont számolj, hogy ha elutasít, azt az egész osztály tudni fogja. :D
Haverkodj vele, tegyél kétes megjegyzéseket, viccelődj a dolgokkal, és meglátod, hogy hogy van vele. Én is így csináltam, és jó vége lett.
Ohh, és szintén nem vagyok híve ennek a coming out mizériának.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!