Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztél amikor először kipróbáltad az orált fiúval?
Figyelt kérdés
Nem volt utána bűntudatod?
Kezeddel fejezted be, vagy végig csináltad?
2022. júl. 14. 07:36
1/20 anonim válasza:
Szexuális izgatottságot éreztem. Nagyon tetszett.
Volt bűntudatom utána.
Szájba élvezéssel végződött.
2/20 anonim válasza:
Volt bűntudatom, tetszett hogy egyszerre milyen puha és milyen kőkemény a farka. Meg hogy milyen hatalmas
3/20 anonim válasza:
Dehogynem volt,nős vagyok. Kezem által sült el.
4/20 anonim válasza:
Nagyon fiatalon volt sajnos nem emlékszem rá h utána lett volna e vagy sem viszont ha ma csinálnám akkor tuti lenne :) akkoriban nagyon imádtam az érzést :)
5/20 anonim válasza:
Nagyon sok embernek van bűntudata ha olyan dolgot tesz ami úgymond a társadalmi elvárásoktól eltér. Idővel utána rájön mindenki hogy a saját életét akarja élni nem pedig a mások által diktáltat.
6/20 anonim válasza:
Az első előtt izgatott voltam, de gond nélkül vettem a számba, és hagytam, hogy teleélvezze a számat a finom anyaggal, amit le is nyeltem. Nem volt bűntudatom. Inkább felszabadultnak éreztem magam, hogy megtettem.
7/20 anonim válasza:
16 éves voltam és nagyon izgatott, hogy kipróbáljuk. Alapos méretű szerszáma volt a hoki-haveromnak hatalmasra duzzadó makkal, amit korábban már párszor izgattam a kezemmel, de szájjal kényeztetni egészen más érzés.
Úgy emlékszem, hogy az első alkalommal kézzel fejeztük be, később többször is végigcsináltuk. Nem igazán volt bűntudatom.
8/20 anonim válasza:
Szégyent és bűntudatot éreztem. Barátom könnyen elment, nekem a kezemmel kellett segítenem magamnak. Azóta többé nem csináltam senkivel.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2022. júl. 14. 13:37
10/20 anonim válasza:
Igazán nincs mit. 🤷🏽♂️🤗
Viszont elárulhatnád, Te hogy vagy ezzel, kedves Kérdező!? 🤔 😊🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!