Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok megbántátok esetleg hogy kipróbáltátok fiúval?
Figyelt kérdés
Ha igen mit bántatok meg? Hogy jött össze az első? Nektek elmegy a kedvetek ha kiveritek utána?2022. máj. 28. 14:13
1/10 anonim válasza:
Eleinte zavart mostmár nem ami inkább rossz hogy sose jött össze úgy ahogy azt elterveztem ezért inkább elengedtem
2/10 anonim válasza:
Fiúval vesztettem el, nem bántam meg
3/10 anonim válasza:
Szeretném én is kipróbálni, de eddig nem volt kivel. Mindenki arcképet akart. Azt nem merek kiadni. Vékony vagyok és épp szingli. De nem akar ez összejönni. Nekem is ha kiverem más a véleményem :D
4/10 anonim válasza:
Igen! Egy erőszakos állat volt. Napokig fájt utána a fenekem.
5/10 anonim válasza:
Megbánni nem bántam meg, de összességében inkább negatív tapasztalatként írnám le, bár lehet csak a személy miatt
6/10 anonim válasza:
Azt bánom hogy ilyen idősen kóstoltam bele ebbe a fiús sexbe.
7/10 anonim válasza:
Nem bántam meg,nincs mit megbánni rajta. Mindig is izgatott a fiúké is,számomra ez teljesen természetes volt. A srác, a szembe szomszédból,akivel minden nap együtt lógtunk nyáron,vele volt az első,de nem durr bele módjára,csak szépen fokozatosan az alapokról.
8/10 anonim válasza:
Egy nős férfival jöttem össze, mindketten kielégítetlenek voltunk. Ő leszopott majd megdugott. Nagyon finoman csináltunk bátortalanul, mert mindkettőnknek ez volt az első alkalom. Nem bántam meg, kellemes érzés volt bennem a farka és Jó érzés volt érezni amikor belém élvezett. Olyan volt mintha nő lettem volna. Azóta többen megdugtak már. Mert szeretem.
10/10 anonim válasza:
Nem bántam meg. Mindig izgatott, hogy mit élnek át a csajok, amikor szopnak, vagy dugják őket. Az első alkalommal rájöttem, hogy ez nagyon jó. Azóta voltam már több pasival, és élveztem minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!