Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köstolt már spermát valaki?
Tehát milyen volt az első és mikor volt,mit éreztétek,éreztetek undort amikor csináltátok?
Kort és nemet is írjatok légyszi.
Rólam: 20 éves bi srác vagyok.
18 előtt biztosan kóstoltam már, élvezés után lenyaltam a kezemről, de gyertyában a saját arcomra/száma is spricceltem párszor.
Hát igen, utána azért elfogott egy kis szégyenérzet vagy valami hasonló, amit nehéz is szavakba önteni, mindenesetre lelombozva éreztem magam.
Engem már a tini fantáziálásaimban igen erősen foglalkoztattak a fiúk közti orális dolgok. Nagy vágyam volt kipróbálni mindkét oldalról. Így adta magát hogy próbáljam magam leszopni, de bánatomra be kellett látnom, hogy hiányzik hozzá több cm hajlékonyság. Végül csak a saját arcomba élveztem bele. 14 voltam és csinálni nagyon jó volt, de amikor a kitátott számba lőttem, az már nem. A saját spermámat visszataszítónak találtam.
Aztán 15 évesen megismerkedtem egy nálam jóval idősebbel. Eleinte zavart a kora, de nagyon szimpatikus volt és annyira rendesen viselkedett velem, hogy végül nem érdekelt a korkülönbség. Felajánlotta, hogy szívesen teljesítené a nagy vágyamat, örömmel leszopna ha engedném. Még viszonoznom sem kell. Persze megjött a kedvem a viszonzáshoz és egyáltalán nem éreztem undort amikor bekaptam. Sőt, kifejezetten izgató érzés volt hogy egy merev pénisz van a számban. Attól viszont tartottam, milyen lesz ha beleélvez. De alaptalanul. Örömmel tapasztaltam, hogy kifejezetten kellemes spermája volt. Azóta is így vagyok, a sajátom taszít, mindenki másé kellemes.
Heteró fiúként már kóstoltam a sajátomat.
18F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!