Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Köstolt már spermát valaki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köstolt már spermát valaki?

Figyelt kérdés

Tehát milyen volt az első és mikor volt,mit éreztétek,éreztetek undort amikor csináltátok?

Kort és nemet is írjatok légyszi.

Rólam: 20 éves bi srác vagyok.

2022. jún. 30. 02:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Sajátomat 14 évesen kóstoltam először. Most is előfordul. 18/f
2022. aug. 4. 08:03
 32/40 manly ***** válasza:
100%
Szerintem minden fiú megkóstolta 1x a sajátját.
2022. aug. 4. 16:54
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát én még mindig nem mertem megkóstolni magamnak, pedig már 43 éves vagyok és jonehany éve játszok a gondolattal, sőt igen csak fel izgulok erre a dologra!

Addig jutottam hogy az előváladékomat élvezettel lenyalogatom a kezemről masztizás közben, aztán sokszor a tenyerembe élveztem jó sűrű, nyálkás spermámat és az orgazmusom után pedig papír zsepibe törlöm..

2023. aug. 14. 03:43
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Én éppen a napokban kóstoltam meg először a sajátomat úgy hogy gyertya pózban a számba vertem...Már több mint 10 éve készültem erre,de nem tudtam magam rávenni csak most
2024. ápr. 7. 08:09
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
És milyen volt?
2024. ápr. 7. 10:48
 36/40 manly ***** válasza:
100%
Igen, le is nyeltem-finom.
2024. ápr. 9. 15:05
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy nagyon keveset nyaltam le a kézfejemről...

Az egészet a számba még eddig nem mertem önteni sosem.

Egyszer befejeztem magam gyertya pózban,de akkor is csak egy nagyon kevés ment az ajkamra a nagyja az arcomra meg a nyakamba ment,mivel nagyon sűrű volt ..

2024. ápr. 27. 04:17
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
A sajátomat még nem tudtam megkóstolni, mire elélveztem, elszállt az ihlet. Pár alkalom volt, hogy másét kóstolhattam. Az tetszett, főleg, amikor már több napos önmegtartóztatás után volt az illető, és sűrűbb jött neki :)
2024. ápr. 28. 21:58
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
#38 Hol? Kivel?
2024. ápr. 29. 11:42
 40/40 anonim válasza:
100%

Sokszor játszok én is az izgató gondolattal, hogy valaki beleélvezzen a számba, de nehezen találok valaki megbizhatót akivel játszodozhatunk egymás farkával. Még a saját spermámat sem mertem eddig megkostolni csak addig jutottam, hogy az előváladékot azt mindig nyalom :) ami igazán finom/édes.

Amikor kiverem mindig fokozott a vágy, hogy lenyelem, de amint elélvezek, mint ahogy más is írta, utána egyből elmegy a kezdeti lelkesedés. Pedig már nagy a vágy, hogy érezzem, hogy valaki beleélvez a számba, meg máshova is :) (ez is nagy vágy).

jan. 15. 19:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!