Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk hány évesen jöttetek rá hogy fiukhoz is vonzódtok?
Melyik nemhez vonzódtok jobban?
Tudja rólatok valaki hogy biszex vagy?
Aktív vagy passzív szeretsz lenni?
Én 12 éves voltam mikor rajottem hogy fiukis bejonnek. Lanyokhoz vonzodom jobban. Senki sem tudja rólam hogy biszex vagyok.. mindenki full heteronek hisz.. inkább passzív szeretek lenni. 22F vagyok.
30 évesen.32 vagyok
A nőkhöz vonzódok jobban.
A volt barátnőm tudja.
Egyik sem, csak a pasik farka érdekel és ahogy elélvez...
12 évesen jöttem rá. Az első kisebb "kaland" 14 évesen esett meg.
Fiúkhoz vonzódom jobban.
A partnereimen kívül senki sem tudja.
Egyik sem vonz. Az egymásnak verést, kölcsönös orált, közös meztelenkedést kedvelem.
15 körül kezdett feltünni és 16 körül lettem benne biztos amikor egyértelműen kivántam egy haveromat aki ittaudt és nálunk verte ki.
A lányok vonzanak jobban azóta is, ez nem változott. És bizonyos dolgok csak lánnyal jönnek be.
Kb 4 közeli jóbarát tudja, hogy bi vagyok és azok akikkel voltam. Amúgy más nem
Amikor rejszolni kezdtem, tehát kb 8-9 évesen, bár már előtte is volt egyszer egy dákó a számban.
Kezdetben a csajok- fiúk aránya kb 70-30 % volt, mostanra ez megfordult kb 85-15-re.
Uni aktívként kezdtem, most uni vagyok, de általában a passzív már sokkal jobban vonz. De ez nagyon partner függő.
Ja, és az összes barátom, a legtöbb haverom, és néhány rokonom tudja rólam.
39/bi
kb.13 éves voltam,
fiukhoz jobban,
igen,
passzív,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!