Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk hány évesen jöttetek rá hogy fiukhoz is vonzódtok?

Figyelt kérdés

Melyik nemhez vonzódtok jobban?

Tudja rólatok valaki hogy biszex vagy?

Aktív vagy passzív szeretsz lenni?

Én 12 éves voltam mikor rajottem hogy fiukis bejonnek. Lanyokhoz vonzodom jobban. Senki sem tudja rólam hogy biszex vagyok.. mindenki full heteronek hisz.. inkább passzív szeretek lenni. 22F vagyok.

2022. jún. 25. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10 éves lehettem... a csajok érdekelnek igazán, pasik terén nagyon válogatós vagyok. F38
2022. jún. 26. 08:17
 12/14 anonim ***** válasza:

17 évesen volt az első és csúcs volt.Azóta mind két nem ugyan úgy vonz.

Sőt,voltak már bőven párok is.

2022. jún. 28. 00:43
 13/14 anonim ***** válasza:

16-17 évesen

21/f

2022. jún. 28. 02:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesen jöttem rá?

Viszonylag későn, gimi végén. Uszodában a sok izmos úszó srác látványa törte át a jeget. A gyanútól az önelfogadásig még kellett egy-másfél év.

Melyik nemhez vonzódtok jobban?

Csajokhoz mindenképp jobban, de az arány hetente változik. A srácok az esetek többségében alacsonyabban vannak, de egyik nemhez sem szűnik meg teljesen a vonzalom soha.

Tudja rólatok valaki hogy biszexek vagytok?

Nem, de már szívesen elbeszélgetnék róla valakivel. Család homofób tud lenni, barátnő nincs, a mostani haveri köröm meg nem elég mély egy ilyen témához. Ha lesz párom, mindenképp tisztáznám már valahol az elején.

Aktív vagy passzív szeretsz lenni?

Még nem voltam sráccal, így a "szeretek lenni" megfogalmazás nem teljesen helyes nálam. Ha lehetőségem lenne, én inkább passzív lennék, de mindkettő szerep vonzónak tűnik.

21/F

2022. jún. 28. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!